Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Πάτησε κορυφή!

Πάτησε κορυφή!

0
DSCN4029
Dodekanisos
Θύελλα Π. και Ευκλής  σταύρωσαν τα ξίφη τους  σήμερα στα Μάσαρι με φόντο την κορυφή. Νικήτρια του ντέρμπι αναδείχθηκε η Θύελλα αφού κατάφερε με δύο γκολ να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά του αγώνα μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ , αλλά στη συνέχεια επιβεβαίωσαν στην ανωτερότητα τους ανατρέποντας τα δεδομένα με τον Κατσούλη να εξαπολύει ‘’κεραυνό’’  και να υπογράφει τη νίκη τους, αφού μέχρι το τέλος του αγώνα δε σημειώθηκε άλλο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι πάντως  ομολογουμένως  δεν έπιασαν απόδοση αλλά παρόλα αυτά νιώθουν αδικημένοι από τον διαιτητή του αγώνα Καραγιάννη για δύο αμφισβητούμενες φάσεις πέναλτι όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι.

Φάσεις/γκολ

9΄Ο Χαμιτάι πήγε να γυρίσει τη μπάλα στον Φαρμακαλή, αλλά δε συνεννοήθηκαν καλά με αποτέλεσμα η μπάλα αργά και βασανιστικά να καταλήξει στα δίχτυα, 0-1.

21΄Ο Κατσούλης τροφοδότησε τον Αϊβάζη στην καρδιά της άμυνας , αλλά ο τελευταίο άργησε να πλασάρει με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει στον Τσαλίκη και να χαθεί.

22΄Ο Αϊβάζης με σουτ από το ύψος της περιοχής ισορρόπησε το παιχνίδι 1-1.

25΄Ο Καρακόπουλος ανέτρεψε τον Αϊβάζη μέσα στην περιοχή , αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

29΄Ο Αϊβάζης μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ από κοντά αλλά με τον Καρακόπουλο να του ‘’ κολλάει ’’ ο Τσαλίκης έδιωξε εύκολα σε κόρνερ.

36΄Ο Αϊβάζης εκτέλεσε φάουλ  λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά με τον Τσαλίκη να αποκρούει ασταθώς και τον Καρακόπουλο να διώχνει πριν προλάβει ο αντίπαλος να την ‘’τσιμπήσει ‘’ και να την σπρώξει στα δίχτυα.

39΄Μετά από ωραίο συνδυασμό Αϊβάζη – Χατζηνικόλα, ο Κατσούλης με δυνατό διαγώνιο σουτ  από δεξιά σημείωσε ένα πολύ  ωραίο γκολ στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσαλίκη για το 2-1.

69΄Με τα ακροδάχτυλα έδιωξε  ο Φαρμακαλής σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Μπερετούλη. Το κόρνερ που εκτέλεσε ο  Σαρούκος κατέληξε στην αγκαλιά του Φαρμακαλή.

80΄Ο Μαγκαφάκης ανέτρεψε τον Σωτήρχο μέσα στην περιοχή  με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε αυτό το σημείο με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο εκπρόσωπος της ομάδος κ. Χατζησταματάς Σίλας.

90΄Ο Τζιάρα με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Ά βοηθός Κασιώτης το ακύρωσε ως οφσάιντ.

92΄Ο Τζιάρα κέρδισε φάουλ έξω από την  περιοχή και ο Καζατζίδης το εκτέλεσε με τη μπάλα να  ‘’αγγίζει’’ το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Αϊβάζης, Κατσούλης, Καζατζίδης ενώ από τους φιλοξενούμενους καλοί ήταν οι Καρακόπουλος, Μπερετούλης και Σαρούκος.

Παραπονούμενους άφησε τους φιλοξενούμενους οι διαιτησία του Καραγιάννη . Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι βοηθοί Κασιώτης και Καλκαβούρας.

Θύελλα Π.: Φαρμακαλής, Σακελλάρης, Γιαννούρης, Μαγκαφάκης, Χαμιτάι, Κατσούλης(79΄Μπούλαρι), Προβιάς (46΄Βαλουκτσίδης), Καζατζίδης, Χατζηνικόλας(70΄Παπαοικονόμου), Τζιάρα, Αϊβάζης.

Ευκλής Σ.: Τσαλίκης, Κόκκαρης(40΄λ.τ.Παπαστεργής Σ.), Σαββάκης Σ., Κορακόπουλος, Γκαρής, Χατζηδημητρίου, Κασέρης, Σαρούκος, Σαββάκης Α.(47΄Σωτήρχος), Αγγελής, Μπερετούλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments