Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πάρτε μέτρα για τη διαιτησία»

«Πάρτε μέτρα για τη διαιτησία»

1
vathi endekada
Dodekanisos

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Δημήτρη Ατσικνούδα στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Κολοσσό Κάστρου, έχει ο Αθλητικός Όμιλος Βαθύ. Η διοίκηση μάλιστα απέστειλε και επιστολή στον αρχιδιαιτητή Βασίλη Τσαγγάρη στην οποία αναφέρει:
«Με σεβασμό απέναντι στο πρόσωπο σας αλλά και στη δουλεία την οποία σας έχει αναθέσει η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Δ, ως υπεύθυνος της διαιτησίας, έχουμε να σας υποβάλλουμε μερικές υποδείξεις-προτάσεις-ερωτήσεις.
1.Άμεση σύγκληση διαιτητικού σεμιναρίου με θέμα: «Οι διαιτητές δεν είναι οι πρωταγωνιστές των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων». Πιστέψτε μας, δεν το γνωρίζουν!!!
2. Άμεση απομάκρυνση των μη ικανών, μη σχετικών και επικίνδυνων φαινομένων που υπάρχουν στους κόλπους της διαιτησίας. Θα μας βάλουν σε μπελά, και εσάς και εμάς.
3. Πως είναι δυνατόν σε 3 από τις 4 αναμετρήσεις της ομάδας μας στη Ρόδο να μας έχει διαιτητεύσει ο κ. Ατσικνούδας; Μήπως δεν υπάρχουν άλλοι τόσο…… ικανοί;
4. Την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητικού τρίο της αναμέτρησης μεταξύ του συλλόγου μας και του Κολοσσού Κάστρου. Αποτελούν πρόκληση για το χώρο.
Κύριε πρόεδρε, επειδή είθισται οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις να πρέπει να διεξάγονται επί ίσους όρους, αυτό είναι αρχή για μας, σας παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή την ανακοίνωση μας και να επιληφτείτε αρμοδίως. Σεβαστείτε την προσπάθεια κυρίως των αθλητών μας ερασιτεχνών, που κάτω από αντίξοες συνθήκες ξεκίνησαν μια μικρή Οδύσσεια στις 4 το πρωί και άλλαξαν 4 συγκοινωνιακά μέσα προκειμένου να είναι στην ώρα τους για να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν να τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης από τους αμειβόμενους κομπάρσους του αθλήματος.
Δεν θα το επιτρέψουμε!!!
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Κολοσσού Κάστρου».

φωτογραφία: Χρήστος Καταξενός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
goal
goal
10 years ago

Για να δουμε τι προστιμο θα ριξει η επσδ στον κολοσσο καστρου…..Η μονο ο διαγορας δεν επιτρεπετε να μιλαει;