Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παρουσιάστηκαν Μαίλης και Σαλαμαστράκης!

Παρουσιάστηκαν Μαίλης και Σαλαμαστράκης!

3
foivos metegrafes
Dodekanisos

Τους νέους παίκτες που θα αγωνίζονται με τον Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, Γιώργο Σαλαμαστράκη και Ρεϊση Μαϊλη, παρουσίασε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Κρεμαστής, ο πρόεδρος της ομάδας μας, Άκης Δελαπόρτας, λίγο πριν την έναρξη του τριήμερου αθλητικού ποδοσφαιρικού τουρνουά που ξεκίνησε προς τιμήν των Φίλιππου Δελαπόρτα και Αλέξη Τζαφέρη.

«Πιστεύω στο σπίτι μου, στην ομάδα μου, που προσωπικά με ανέδειξε», ανέφερε ο Ρεϊσης Μαϊλης, συμπληρώνοντας ότι, επέστρεψε στο σπίτι του με φιλοδοξίες. «Οι στόχοι της διοίκησης συμβαδίζουν με τους δικούς μου. Πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ελπίζουμε να φέρουμε νέα επιτυχίες στο ΦΟΙΒΟ. Οι φίλαθλοι να έχουν υπομονή και όλοι να έχουμε μία καλή σαιζόν με υγεία, διότι χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα», κατέληξε ο Ρεϊσης Μαϊλης, σε μία πρώτη του επίσημη επαφή με τον ΦΟΙΒΟ για τη νέα αθλητική περίοδο.

«Πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Αλλάζω σελίδα και θα αγωνίζομαι με ένα ιστορικό Σωματείο. Προσωπικά οι φιλοδοξίες μου δεν σταματούν ποτέ. Αυτό αποδεικνύεται και από το ότι επέλεξα να έρθω στο ΦΟΙΒΟ. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία και μία καλή χρονιά», επισήμανε, από τη δική του πλευρά, ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, τονίζοντας ότι, οι στόχοι που θα τεθούν με τον προπονητή και με τη διοίκηση θα επιχειρηθεί να επιτευχθούν, δουλεύοντας μέσα στο γήπεδο.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, Άκης Δελαπόρτας, αναφέρθηκε στην εμπειρία και την αξία του Γιώργου Σαλαμαστράκη, αναγνωρίζοντάς τον ως πρωτομάστορα για τον ΦΟΙΒΟ και τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του στην ομάδα. Σε ότι αφορά στον Ρεϊση Μαϊλη, εξέφρασε τη χαρά του που επέστρεψε στην οικογένειά του, στην οποία όπως είπε θα μπορέσει να μεγαλουργήσει! «Καλή αρχή, με επίτευξη των στόχων που θέσαμε», κατέληξε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Φοίβος
Φοίβος
8 years ago

Ο άρχοντας πρόεδρος σας κατουραει όλους αν και είναι 18 μποφόρ στην φώτο.

Komenos7
Komenos7
8 years ago

Oli ti neolea mazevete korakia, pate kai eseis… Foivos itan kai paei!!

svb
svb
8 years ago

[quote name=”Φοίβος”]Ο άρχοντας πρόεδρος σας κατουραει όλους αν και είναι 18 μποφόρ στην φώτο.[/quote]
tha tous plirosei se alfa-amstel-corona