Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Παρέμεινε …άποντος ο Δαμάγητος

Παρέμεινε …άποντος ο Δαμάγητος

0
tilos damagitos
Dodekanisos

Ούτε απέναντι στον ΑΣ Τήλος μπόρεσε ο Δαμάγητος να πάρει έστω τον πρώτο του φετινό βαθμό. Η ομάδα του Θεολόγου πρόσθεσε στο παθητικό της άλλη μια ήττα παραμένοντας έτσι η μοναδική και στους δυο ομίλους της Β’ Κατηγορίας που ακόμα δεν έχει ούτε βαθμό. Οι γηπεδούχοι πάντως μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν δοκάρι μόλις στο 6’ μετά από σουτ του Ρόλαντ αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Γερογιάννη στο 17’. Οι του Δαμάγητου δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Ο ΑΣ Τήλος «κλείδωσε» τη νίκη του στο δεύτερο ημίχρονο, με ένα ακόμα γκολ του Γερογιάννη στο 76’ και του Μηλιού στο 87’ (0 – 3).
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Πασσάλης, Ρόλαντ και Γιαννακάκης. Άρεσαν από τον ΑΣ Τήλος οι Γερογιάννης, Κ. Σακελλάρης και Καμμάς.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Σαρρής, Αναστασοπούλου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Παπακωνσταντίνου (81’ Φραντζής), Νικολίκου, Γαζής, Ανάστασου, Καρπαθάκης (25 λ.τ. Πασσάλης), Μέμα, Γιαννακάκης, Παπαγεωργίου, Ρόλαντ, Καππίρης (60’ Dichev)
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Καβουκλής, Γερογιάννης (85’ Μηλιός), Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ. (58’ Καμμάς), Κωστίδης, Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Ηρ., Σακελλάρης Κων. (87’ Κουμπανιός), Αγκάς, Οικονόμου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments