Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Παράσταση για έναν ρόλο στον Θεολόγο

Παράσταση για έναν ρόλο στον Θεολόγο

0
15
Dodekanisos

Σε ευχάριστο απόγευμα εξελίχθηκε το παιχνίδι του Δαμάγητου Θεολόγου με τον Ακουσίλαο που έγινε στο γήπεδο του πρώτου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εύκολα, με 6 – 1. Ο Ακουσίλαος άνοιξε το σκορ στο 10’ με πλασέ του Τσίρκου μέσα από την περιοχή. Στο 30’ ο Σαχίνης πέτυχε το 2 – 0 αλλά στο 50’ ο Κλαούντιο με κεφαλιά μείωσε σε 2 – 1. Στο 55’ ο Καραμέτας με πλασέ έκανε το 3-1 ενώ στο 65’ ο δραστήριος Γκλάβας σούταρε για το 4-1. Ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-1 στο 70’ μετά από όμορφη προσπάθεια και ασίστ του Σαχίνη ενώ στο 80’ διαμορφώθηκε το τελικό 6-1 μετά από ατομική προσπάθεια και πλασέ του Κουγιού.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ράδος (Ορφανός, Σαρρής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Καρπαθάκης, Νικολίκος, Παπακωνσταντίνου, Μέμμα, Γρηγοριάδης, Πασσάλης, Ζαγοριανός, Κανατάς (80’ Ρόσεν), Κλαούντιο, Σταυριάς (70’ Ζότα).
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κολίλα, Κοκκάρης, Σάββας (60’ Καρανικόλας), Τσίρκος, Αρνίταλης, Λαππάκης, Σάββενας, Γκλάβας, Καραμέτας, Κουγιός, Σαχίνης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments