Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Παράσταση για έναν ρόλο στην Παστίδα

Παράσταση για έναν ρόλο στην Παστίδα

0
Dodekanisos

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Παστίδας και τον Ακουσίλαο καθώς οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στην επικράτηση με το ευρύ 5 – 0. Πέτυχαν μάλιστα τα τέσσερα από τα πέντε τους τέρματα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο ημίχρονο …έσβησαν τις μηχανές.

Στα πρώτα 45 λεπτά η ομάδα του Κώστα Ζουρούδη βρέθηκε σε κακή ημέρα καθώς οι παίκτες της υπέπεσαν σε πολλά και σοβαρά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι επιθετικά έδειξαν πιο δραστήριοι και βάση της παρουσία τους θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ένα τουλάχιστον γκολ και να μετριάσουν κάπως τα πολλά λάθη στην άμυνα.

Συνολικά, πάντως, δεν τίθεται κανένα θέμα για το ποιος ήταν ο καλύτερος της αναμέτρησης αυτής. Οι γηπεδούχοι που ξεκίνησαν με γκολ από …τα αποδυτήρια, έβαλαν τη μπάλα κάτω, χτύπησαν στις αδυναμίες του αντιπάλου και κατάφεραν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες και ουσιαστικά πριν καν ξεκινήσει.

Πριν καν συμπληρωθεί το 1’ ο Μοσχής πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1 – 0. Στο 10’ ο Πολυχρόνης «έκλεψε» τη μπάλα από τον Μπαλή λίγο έξω από την περιοχή και αφού προχώρησε λίγο με ωραία λόμπα πέτυχε το 2-0 για την ομάδα του. Στο 15’ο Τσουβαλάς πήγε να γυρίσει τη μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα του αλλά δεν υπολόγισε καθόλου καλά καθώς δεν είδε τον Αλιάϊ που καραδοκούσε. Ο παίκτης του Αστέρα πρόλαβε την έξοδο του Αξιώτη και αφού τον απέφυγε με πλασέ έκανε το 3 – 0. Στο 22’ ο Γιαννακόπουλος που πήρε τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας με πλασέ έκανε το 4 – 0 και στο 59’ ο Τομάζος διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Λάζος, Στεφανάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Καρύδης, Καλαγρής (70’ Παπαμιχαήλ), Ζωάννου(67’ Κορκίδας), Λεωνίδου, Μοσχής, Μωυσάκος, Τομάζος, Αλιάϊ (63’ Καρδούλιας), Πολυχρόνης (55’ Λιαμής)
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αξιώτης, Πανταζόπουλος, Κοκκάρης, Χριστοδούλου, Τσουβαλάς, Μπαλής, Σαράντης, Κουτσουμπάρης, Ατσίδης, Σάββας, Ραφτόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments