Παραμένει ο Βαγγέλης Χοσάδας!

6
7

Τις υπηρεσίες του στην ομάδα του ΑΕΡΑ θα εξακολουθήσει να προσφέρει όπως όλα δείχνουν ο Βαγγέλης Χοσάδας! Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η διοίκηση της ΑΕΡΑ ανακοινώνει ότι η παραίτηση του καταξιωμένου προπονητή της ομάδας μας κ. Βαγγέλη Χοσάδα δεν γίνεται αποδεκτή όπως ομόφωνα αποφάσισε το δ.σ. Η μεγάλη αθλητική οικογένεια της ΑΕΡΑ στηρίζει και εμπιστεύεται τον Βαγγέλη Χοσάδα. Μαζί του γράψαμε μια από τις πιο αξιόλογες σελίδες της νεότερης ιστορίας της ΑΕΡΑ. Μαζί του θα συνεχίσουμε για τη δημιουργίας μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας αντάξια της ιστορίας μας και του αθλητικού μας πολιτισμού. Μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, θα προσφέρει θέαμα, όμορφο ποδόσφαιρο και θα σφύζει από αθλητική υγεία και αθλητικό ήθος. Η προσωπικότητα, η πείρα του, το ήθος του, η ευθύτητα του χαρακτήρα του και η εντιμότητα του, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την επαγγελματική του επάρκεια, αποτελούν για εμάς την πιο ισχυρή απόδειξη για την ορθότητα της απόφασης μας. Είναι τιμή για εμάς και στολίδι για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο η παρουσία του στα γήπεδα του νησιού μας. Η επιτυχία στο έργο του και η αναγνώριση της προσφοράς του είναι για εμάς δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Το τοπικό μας ποδόσφαιρο χρωστάει πολλά στον Βαγγέλη Χοσάδα. Η απόφαση της διοίκησης είναι να παραμείνει ο Βαγγέλης στο σπίτι του που είναι η ομάδα της ΑΕΡΑ, με την παράλληλη διαβεβαίωση ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη μας»

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!!!ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!!ΛΙΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!!!!!!ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΒΑzΩ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ!!!!!!!!ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!