Αρχική Αθλητικά νέα Παραμένει ελεύθερος ο Ροδίτης, Μιχάλης Μανιάς

Παραμένει ελεύθερος ο Ροδίτης, Μιχάλης Μανιάς

1
sportime.gr
Dodekanisos

Ο Ροδίτης, Μιχάλης Μανιάς αποδεσμεύθηκε από την Ανόρθωση Αμμοχώστου στην οποία αγωνίστηκε την περσινή χρονιά. Όντας στο 31ο έτος της ηλικίας του ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το «sport24.gr», προέβη σε ένα αφιέρωμα με τους εννιά Έλληνες ποδοσφαιριστές, που παραμένουν «άνεργοι». Μεταξύ αυτών συναντάει κανείς και το όνομα του Μιχάλη Μανιά. Του 31χρονου Ροδίτη επιθετικού. 

Αν μη τι άλλο το βιογραφικό του Έλληνα επιθετικού είναι αξιοπρόσεκτο. Ο Μιχάλης Μανιάς μετράει 51 γκολ και επτά ασίστ σε 161 επίσημες συμμετοχές στη Super League με Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης! Ενώ έχει και 39 παιχνίδια με 18 γκολ (και τέσσερις ασίστ) στην Football League με τον Απόλλων Σμύρνης. Μέσω αυτών των εξαιρετικών εμφανίσεών του, είχε χριστεί Διεθνής με την Εθνική Ελλάδας (για μια και μοναδική φορά, τον Μάιο του 2018). Μάλιστα είχε αγωνιστεί βασικός σε ένα φιλικό κόντρα στην Εθνική Σαουδικής Αραβίας.

Δεν «φοβήθηκε» το βήμα στο εξωτερικό

Ο Μιχάλης Μανιάς όχι μόνο δεν φοβήθηκε να δοκιμάσει να αγωνιστεί εκτός Ελλάδας. Αλλά το κυνήγησε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές! Είχε αγωνιστεί για ένα «φεγγάρι» στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου για λογαριασμό της Βέστερλο. Σε 15 ματς είχε βρει δίχτυα δύο φορές. Την σεζόν 2019-2020 δεν κατόρθωσε να καθιερωθεί στην Πολωνία και την Πογκόν (15 αγώνες χωρίς γκολ). Ενώ πέρυσι ήταν κάτοικος Κύπρου, όπου φορώντας την φανέλα της Ανόρθωσης είχε σημειώσει πέντε γκολ σε 30 παιχνίδια. 

Όταν αποδεσμεύτηκε από την Ανόρθωση -προς το τέλος του καλοκαιριού που μας πέρασε- Ιωνικός Νίκαιας, Ατρόμητος Αθηνών, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη έκαναν κρούση στον Μανιά, όπως είχε αναφέρει το ρεπορτάζ της «sportime.gr». Ωστόσο «γάμος» δεν μετουσιώθηκε με κανέναν από τους τρεις συλλόγους. Προφανώς και ο Ροδίτης ποδοσφαιριστής δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο που γνωρίζει. Ωστόσο, όλοι οι αθλητές έχουν «κενά» διαστήματα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα την βρει την άκρη. Όπως έκανε ανέκαθεν. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ειδικότερα, ο Μανιάς επιστρέφει στην Κύπρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Ο 31χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς. Θυμίζουμε ότι πέρυσι αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ο Έλληνας φορ κατέγραψε 30 συμμετοχές και σημείωσε πέντε γκολ. Μετά την αποχώρηση του το καλοκαίρι, είχε μείνει χωρίς … […]