Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Παραιτήθηκε ο Αρβανιτάκης

Παραιτήθηκε ο Αρβανιτάκης

0
arvanitakis odigies
Dodekanisos

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Δωριέα αποτελεί ο Σπύρος Αρβανιτάκης. Ο ίδιος μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Ταξιάρχη Καλάθου (1 – 3) στο Ενωσιακό γήπεδο, υπέβαλλε την παραίτηση του. Σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε τα εξής:
«Με τα το τέλος του αγώνα και λόγο των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζα από το καλοκαίρι έθεσα την παραίτηση μου στη διάθεση της διοίκησης . Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου που μαζί από το καλοκαίρι και παρά τα πολλά προβλήματα προσπαθήσαμε να χτίσουμε μια καινούρια ομάδα που θα μας επέτρεπε να βελτιωθούμε ατομικά αλλά και ομαδικά αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο . Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεα».
Το χθεσινό παιχνίδι
Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, την ήττα με 3-1 εντός έδρας γνώρισε ο Δωριέας από τον ισοδύναμο του Ταξιάρχη Καλάθου. Οι «κιτρινόμαυροι» παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο δεν κατάφεραν για άλλη μια φορά να φύγουν νικητές κάνοντας σοβαρά αμυντικά λάθη και προσφέροντας εύκολα γκολ στους φιλοξενούμενους .Το τέρμα του Δωριέα πέτυχε με κοντινό πλασέ ο Τζαβέλλας (34΄), ισοφαρίζοντας προσωρινά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παίζοντας αμυντικά πέτυχαν δυο γκολ σε αντεπιθέσεις τους και πήραν αυτοί τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σημειώνεται ότι στο 6ο λεπτό ο Τζαβέλλας εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Η σύνθεση του Δωριέα: Θεοτοκάτος ,Παπουτσάκης (67΄Σιγάλας), Βλάχος (33΄Πρωτόπαπας), Σκευοφύλακας, Φουρτίνας (59΄Ματσαμάς), Καστρινός, Κλάδης, Παπασάββας, Στέφας, Νικόλοβ, Τζαβέλλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments