Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παραιτήθηκε ο Αντώνογλου

Παραιτήθηκε ο Αντώνογλου

1
antonoglou mixalis
Dodekanisos

Από τον Μιχάλη Αντώνογλου πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή με την οποία ανακοινώνει την παραίτησή του από την προεδρία του ΑΕΡΑ. Αναλυτικά:
«Μετά από τα τελευταία γεγονότα και έπειτα από ώριμη σκέψη, με μεγάλη στενοχώρια ανακοινώνω δημόσια ότι παραιτούμαι από τη θέση του Προέδρου της αγαπημένης μου ομάδας. Θεωρώ ότι στα όσα χρόνια βρίσκομαι σε ενασχόληση με την Α.Ε.ΡΑ., προσέφερα τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου, τόσο σε ηθικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.
Ξεκαθαρίζω δε, ότι θα μείνω σταθερός στις υποσχέσεις που έχω δώσει σε ορισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και παράλληλα θα είμαι πάντα κοντά σε όποιον αναλάβει.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως τους φιλάθλους του αγαπημένου μας συλλόγου, οι οποίοι μου έδωσαν αρκετή δύναμη στις δύσκολες στιγμές. Ελπίζω, η αποχώρηση μου, να έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα όπως επίσης εύχομαι να πετυχαίνει κάθε χρόνο τους στόχους της. Παραδίδω την Α.Ε.Ρ.Α. χωρίς κανένα χρέος στον οποιονδήποτε, με πεντακάθαρους ισολογισμούς και βιβλία».
Με εκτίμηση
Μιχαήλ Αντώνογλου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris arxaggelou
aris arxaggelou
7 years ago

mi fygeis se parakaloule oloi…me pion th gelame twra???