Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Παπαβασιλείου: «Κίνητρο για εμένα ο υψηλός στόχος του Ιάλυσου»

Παπαβασιλείου: «Κίνητρο για εμένα ο υψηλός στόχος του Ιάλυσου»

0
Dodekanisos

«Ο υψηλός στόχος που έχει ο Ιάλυσος ήταν ένας μεγάλος παράγοντας για να συμφωνήσω με τη διοίκηση». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον προπονητή του Ιάλυσου Σάκη Παπαβασιλείου ο οποίος έκανε στο news12 τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη του στη Ρόδο για λογαριασμό των «ερυθροκίτρινων».

Συγκεκριμένα τόνισε:
«Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και να ανέβουμε κατηγορία. Αυτός ήταν και ένα μεγάλος παράγοντας που έπαιξε σημαντικό ρόλο προκειμένου να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Ιάλυσου. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο νησί, οι άνθρωποι του Ιάλυσου με αγκάλιασαν και μου έδειξαν ότι δειψάνε και έχουν θέληση για να τερματίσει η ομάδα στην 1η θέση στο τελείωμα της περιόδου. Αυτό είναι για εμένα ένα μεγάλο κίνητρο. Μέσα από την καθημερινή δουλειά θέλουμε να μπορέσει η ομάδα να έχει τον έλεγχο σε κάθε παιχνίδι, να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο συνδυάζοντας βέβαια και το αποτέλεσμα».

-Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαβασιλείου είναι η τρίτη φορά που δουλεύει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς είχαν προηγηθεί οι ομάδες του Αιγινιακού και της ΑΕ Καραϊσκάκης. Επίσης έχει κάνει και δυο χρονιές στο πρωτάθλημα της Football League.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments