Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Πάντοτε σε εγρήγορση!»

«Πάντοτε σε εγρήγορση!»

0
mixos savenas
Dodekanisos

Την άποψη ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι πάντοτε σε εγρήγορση και να μπορεί να βρίσκεται μέσα στην πρώτα επτάδα της βαθμολογίας, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής τους Ιάλυσου Πέτρος Μίχος. Με αφορμή και την πρόσφατη κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος), ο έμπειρος προπονητής τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Ασφαλώς και θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Πρέπει πάντα να είμαστε σε εγρήγορση και μέσα στην πρώτα επτάδα της βαθμολογίας για να μην έχουμε προβλήματα. Θα είναι σημαντικό να μπορέσει η ομάδα μας να βρει γρήγορα τα πατήματα της και να κοιτάει όλους τους αντιπάλους στα μάτια».
Ο κ. Μίχος αναφερόμενος στην πρεμιέρα είπε:
«Για μια ομάδα όπως ο Ιάλυσος που έχει αρκετά χρόνια να βρεθεί σε Εθνική Κατηγορία, δυο πράγματα μπορεί να συμβούν στο ξεκίνημα. Να έχει το άγχος του πρωτάρη ή αυτό της πρεμιέρας. Αν είναι να συμβεί κάτι από αυτά τα δυο, θα προτιμούσα το δεύτερο. Γενικότερα πάντως, τα πρώτα παιχνίδια μας θα είναι σίγουρα μια αναγνώριση της κατηγορίας. Πρέπει να τα βλέπουμε όλα ένα, ένα ξεχωριστά και να πάρουμε το περισσότερο που μπορούμε μέσα από τακτική, σοβαρότητα, συνέπεια και μάχη στο γήπεδο. Δεν θα είναι αυτοσκοπός μας το πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά τα αποτελέσματα και η απόλυτη τήρηση όλων όσων θα λέμε στα αποδυτήρια. Έτσι, θα έρθει και το καλό ποδόσφαιρο. Το μόνο που θα μπορούσα να πω ότι με προβληματίζει είναι το ότι δεν είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε πολλά δυνατά φιλικά παιχνίδια. Ήθελα η αλήθεια και άλλα παιχνίδια γιατί θα ήταν καλό για την ομάδα.».
Γενικότερα για το πρόγραμμα της χρονιάς, ο προπονητής των «ερυθροκίτρινων» σχολίασε:
«Αν το δούμε προπονητικά και κατόπιν μελέτης με τους συνεργάτες μου, με τους οποίους κοιτάμε συνολικά το πρόγραμμα και τους μικρόκυκλους δουλειάς, μπορώ να πω ότι μας αρέσει. Μας βγαίνει καλά. Αν χωρίσουμε το πρόγραμμα των αγώνων σε τετράδες, δεν υπάρχει καμία που να μην έχουμε συγκομιδή πόντων. Αυτό είναι πολύ καλό».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments