Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Παντέλης: “Oι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων”

Παντέλης: “Oι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων”

0
Dodekanisos

Δηλώσεις για το χτεσινό παιχνίδι με αντίπαλο της Προοδευτική στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, πραγματοποίησε μέσω του news12.gr ο προπονητής του Διαγόρα, Νίκος Παντέλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ποια είναι η άποψη σου για το παιχνίδι;

“Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, καθώς για εμάς ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην κατηγορία, αλλά και γιατί πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Η κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Εμείς θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξουμε το σκορ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Προοδευτική και με την βοήθεια του δυνατού αέρα μας απείλησε. Οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και είναι άξιοι συγχαρητηρίων”.

Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο;

Όλες οι αλλαγές που κάναμε εκτος του Ρούνιτς, έγιναν για να μπορέσουμε να πετύχουμε το γκολ που ψάχναμε. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν, πάλεψαν το παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν την νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος”.

Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο;

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, παρότι γνωρίζαμε πως είναι μια δύσκολη μέρα ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω. Τους ευχαριστούμε για την φωνή τους και την βοήθεια που μας έδωσαν”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments