Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Παντέλης: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα»

Παντέλης: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα»

0
Dodekanisos

Ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα του πρωταθλήματος, χαρακτήρισε με δηλώσεις του στο news12 την αναμέτρηση με τον Ιάλυσο, ο προπονητής του Διαγόρα Νίκος Παντέλης. Ο ίδιος ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Αρχικά πρόσθεσε: «Σίγουρα για εμάς είναι ένα τοπικό ντέρμπι, με μια καλή ομάδα η οποία έχει και αυτή πρωταγωνιστικούς σκοπούς.Δεν αλλάζει για εμάς κάτι, η προετοιμασία είναι καλή όπως για όλα τα παιχνίδια.Το θετικό είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος που θα έρθει να το ευχαριστηθεί. Εμείς όμως σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη».

Έκανε δηλώσεις μάλιστα και για το εάν επηρεάζει το έξτρα παιχνίδι που έχει η ομάδα του σε αντίθεση με τον Ιάλυσο αλλά και για την αλλαγή προπονητή της τελευταίας στιγμής: «Όχι, το ένα παιχνίδι παραπάνω, δεν λέει κάτι. Όσον αφορά τον προπονητή ο κ.Τερζής ήταν και πέρσι ,οπότε την ξέρει την ομάδα. Δεν ήρθε κάποιος άγνωστος προπονητής που να μην γνωρίζει το σύνολο της».

Όσον αφορά για το ότι έρχεται ένα ντέρμπι τόσο νωρίς: «Προσωπικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Με την έννοια ότι κάποτε θα παίζαμε μεταξύ μας. Δεν είναι για μένα θέμα, είναι ένα παιχνίδι όπως είναι και όλα τα άλλα απλά τώρα είναι κάπως ιδιαίτερο, λόγω του ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Αλλά για εμάς η προετοιμασία θα είναι όπως είναι και με όλα τα άλλα παιχνίδια. Άλλωστε όλες οι νίκες τρεις βαθμού είναι, ανεξαρτήτου αντιπάλου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments