Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Πανέτοιμος ο Κολοσσός

Πανέτοιμος ο Κολοσσός

0
kolossos_paok2
Dodekanisos
Πανέτοιμη και αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες είναι η ομάδα του Κολοσσού, η οποία σήμερα το απόγευμα ολοκληρώσε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση (16:00) με τον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Οι «θαλασσί» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό και την Ε.Κ. Καβάλας, προκειμένου να ελπίζουν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος υπολογίζει κανονικά και στον Γιώργο Καλαϊτζή για την αυριανή αναμέτρηση. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση, οι αθλητές της ομάδας μας αναλώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, σουτ και «βιντεοθεραπεία» και με νίκη θα ισοφαρίσουν το δικό τους ρεκόρ, των 14 ροζ φύλλων στο πρωτάθλημα της Α1.
Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το «Βενετόκλειο» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για μία ακόμη σημαντική νίκη απέναντι σ’ ένα δυνατό και υπολογίσιμο αντίπαλο όπως είναι ο Ηλυσιακός.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Χθες και σήμερα έγινε με ικανοποιητικούς ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ηλυσιακό. Αρκετοί φίλοι της ομάδας μας προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια του αγώνα, τα οποία διατίθενται και σήμερα στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο» και το οποίο θα είναι ανοιχτό από τις 14:00. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments