Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Πανέτοιμος ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Πανέτοιμος ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

0
dodekanisos karotsi
Dodekanisos

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να πετύχει μία ακόμη σημαντική νίκη είναι ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος αύριο στις 18:00, στο «Βενετόκλειο», θα υποδεχθεί τον Π.Α.Σ.Κ.Α. στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ελληνικού μπάσκετ με καρότσι (όμιλος νότου). Οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο 4 στα 4 και η νικήτρια θα κλείσει τον α’ γύρο χωρίς παρέα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί με μία σημαντική απουσία, αφού δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Ζαραγκότας, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές θα τεθούν κανονικά στη διάθεσή του Μιχάλη Χατζηδημητρίου και του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου.
Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, η διοίκηση, οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» και να βοηθήσει την ομάδα μας να πάρει μία ακόμη νίκη στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Το μεγάλο ντέρμπι με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. θα είναι δύσκολο και αμφίρροπο και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος χρειάζεται δίπλα του, όλους τους Ροδίτες.
Τη φανέλα της ομάδας θα φορέσουν οι εξής αθλητές: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Μανώλης Στυλιανακάκης, Σάββας Χαρτερός, Ντιμιτάρ Βασίλεβ, Ατνάν Χαμαντί, Βαλάντης Παππάς, Χρήστος Μιχαήλου, Νίκος Δαούλας και Ειρήνη Πλαγγέτη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments