Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Παιχνίδι με εντάσεις στ’ Αφάντου!

Παιχνίδι με εντάσεις στ’ Αφάντου!

2
7
Dodekanisos

«Μεγάλο διπλό» μέσα στ’ Αφάντου πέτυχε ο Ευκλής Σορωνής ο οποίος επικράτησε με 4 – 1 του τοπικού Αγίου Λουκά και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από τις έντονες αποδοκιμασίες των γηπεδούχων στο διαιτητή Μιχάλη Ράδο αλλά και στον αρχιδιαιτητή Βασίλη Τσαγγάρη που ήταν στην εξέδρα. Και οι δυο τους άκουσαν πάρα πολλά …Γαλλικά από τον κόσμο ο οποίος είχε πληροφορηθεί πριν από το παιχνίδι ότι ο διαιτητής είναι εξάδελφος του προπονητή του Ευκλή Μιχάλη Τσιβρινή. Ο Άγιος Λουκάς από χθες είχε ζητήσει την εξαίρεση του από το παιχνίδι αυτό, με τη συναίνεση μάλιστα και του Ευκλή που είχε βγάλει ανακοίνωση από χθες το βράδυ. Η επιτροπή δεν άλλαξε τον διαιτητή και στο γήπεδο υπήρχαν πάρα πολλά παράπονα από την πλευρά των γηπεδούχων που θεωρούν ότι ο διαιτητής τους αδίκησε. Ο Άγιος Λουκάς «φωνάζει» για μια φάση το 85’ όπου ζήτησε πέναλτι σε μαρκάριμα πάνω στον Μπάλλα καθώς και για το τρίτο γκολ του Ευκλή το οποίο υποστηρίζει ότι προήλθε από θέση οφσαϊντ. Σημειώνεται ότι έντονα παράπονα υπάρχουν και για το 1 – 2 για το οποίο οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι το φάουλ που δόθηκε και έγινε το γκολ ήταν ανάποδο! Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό και μοιρασμένο ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 80’ ήταν ισόπαλο με σκορ 1 – 1. Στα τελευταία λεπτά ο Ευκλής κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα και να πάρει τη νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Ευκλής όταν από διαγώνια σέντρα του Τσαγγαράκη ο Μπερετούλης με εναέριο πλασέ πέτυχε το 0 – 1. Στο 35’ ο Κυριαζής με σουτ ισοφάρισε σε 1 – 1. Είχε προηγηθεί κεφαλιά του ίδιου και απόκρουση του τερματοφύλακα. Στο 80’ από εκτέλεση φάουλ και καρφωτή κεφαλιά του Κούρλιου έγινε το 1 – 2 και στο 92’ ο Φράγκος από κοντά πέτυχε το 1 – 3. Στο 95’ ο Μπερετούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1 – 4.
Προσπάθησαν από τον Άγιο Λουκά οι Γεννημαχλελής και Κυριαζής. Άρεσαν από τον Ευκλή οι Μπερετούλης, Παππάς και Παναγιώτου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ράδος ο οποίος αμέσως μετά το τέταρτο γκολ του Μπερετούλη απέβαλε τον Φράγκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα με την αιτιολογία ότι κλώτσησε τη μπάλα μακριά.
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Καλογήρου Λευτέρης, Καλογήρου Χρήστος, Μακρυδημήτρης, Σακελλάρης (60’ Σπανός Σωκράτης, 80’ λ.τ. Πύργιογλης), Κασιώτης Σωκράτης, Χατζαντώνης (85’ Σφουγγαριστός), Κυριαζής, Μπάλλα, Γεννημαχλελής, Παπαγεωργίου
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Τσαγγαράκης (85’ Καρακόπουλος), Παπαστεργής, Παναγιώτου, Λαμπρόπουλος, Σαββάκης, Κούρλιος, Παππάς, Σχοινάκης (60’ Φράγκος), Μπερετούλης, Αποστολόπουλος (89’ Μαχμουτάϊ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
STAMATHS MAYRIKOS
STAMATHS MAYRIKOS
10 years ago

ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!!!ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΦΤΑΕΙ!!ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΠΙΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΟΥΝΕ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΔΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!!……….

FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΕΠΑΙΞΕ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ……….