Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Κλείδωσε» την τριάδα

«Κλείδωσε» την τριάδα

0
katavia agios
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα από τον αντίπαλο της, η ΑΕ Κατταβιάς πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της επικρατώντας με 3 – 1 του Αγίου Ισιδώρου σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Άνοιξαν το σκορ στο 15’ με σουτ του Μακριά μέσα από την μεγάλη περιοχή (1 – 0). Ο «Άγιος» ισοφάρισε στο 28’ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ του Φεωργαλλή (1 – 1). Στο 42’ όμως ο Μακριάς και πάλι με σουτ πέτυχε το 2 – 1 και στο 60’ από σέντρα του Ζούνη και κεφαλιά του Νίκα διαμορφώθηκε το τελικό 3 – 1.
Από την Κατταβιά ξεχώρισαν οι Μακριάς, Νίκας, και Καβάζης ενώ από τον Άγιο Ισίδωρο οι Γεωργαλλής, Στραβογιάννης και Δημητράκης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπανάκης με βοηθούς τους Λάζο και Στεφανάκη.
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Οικονόμος, Φιντικάκης , Αγγελίδης, Αμοιρόπουλος, Γεωργίου, Καβάζης, Μακριάς, Μάτσης, Νίκας, Ντριλόν (52’ Τσακμακίδης), Μερκούρης (7’ λ.τ. Ζούνης, 78’ Χρυσόπουλος)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Φωτεινής, Μόσχου (46’ Κώτης), Δημητράκης, Αναστασάς, Ταμπουράς (44’ Σαράντης), Βονάκης, Στραβογιάννης, Γεωργαλλής, Διακοπαρασκευάς, Σάββενας Κ. (66’ Γεωργάς), Καλαεντζής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments