Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε και Γαργάλη ο Διαγόρας!

Πήρε και Γαργάλη ο Διαγόρας!

3
gargalis spartalis
Dodekanisos

Παίκτης του Διαγόρα θα πρέπει να θεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες και ο Χρήστος Γαργάλης! Ο νεαρός αμυντικός που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Φοίβο βρίσκονταν στο «στόχαστρο» των «κυανέρυθρων» και το ρεπορτάζ του news12 αναφέρει ότι βρίσκεται μια ανάσα από το να ενταχθεί και αυτός στο ρόστερ του συλλόγου. Ο Διαγόρας προσπαθεί να υλοποιήσει όσον αφορά τις μετεγγραφές την δέσμευση της γενικής του συνέλευσης που έλεγε να αποκτηθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές εντός συνόρων της Δωδεκανήσου. Μέχρι στιγμής οι κινήσεις που γίνονται είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Πλήρης επιβεβαίωση
Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που είχε κάνει το news12 από σήμερα νωρίς το μεσημέρι. Ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Γαργάλης είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Διαγόρα. Ιδού και η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ανακοινώνει την έλευση στην ομάδα, του δυναμικού νεαρού ποδοσφαιριστή ΓΑΡΓΑΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και η παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους να ενδυναμώσει τις συλλογικές προσπάθειες, για έναν δυνατό ΔΙΑΓΟΡΑ με πρωταγωνιστικό ρόλο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ainte
ainte
8 years ago

o paixths kleidi twn mparaz… oute aeroplano den ekove sto foivo!! hahah

Νικος Αλεξανδρης
Νικος Αλεξανδρης
8 years ago

voulosto mori…
eipame fetos i psixi kai o kosmos mas tha paroune to protathlima,giati to…potathlima tha to parei sigoura i elafina!!!!

evraiopoulos
evraiopoulos
8 years ago

τι να κανουμε!τους “καλους” σας τους δωσατε δωρο στον ορφανιδη. να πατε φετος να καθισετε κ στην κακια σκαλα μπας και γεμισουν τουλαχιστον τα πρασινα καθισματα εστω. Μας πηρατε και τους βραχους, οποτε μαζευουμε τα αποφαγια. Καταντια ε; τα λεμε στο τελος. εκει που πεφτει το ξυρισμα…