Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Οχτάρα… για τον Σταύρο!

Οχτάρα… για τον Σταύρο!

0
kattavia endekada
Dodekanisos

Μεγάλη σε έκταση ήταν η νίκη της ΑΕ Κατταβιάς επί του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας του οποίου επικράτησε με το ευρύ 8-0. Οι Κατταβενοί αγωνίστηκαν με εμφάνιση που τους είχε δωρίσει ο Σταύρος Ηρακλείδης λίγο πριν φύγει από τη ζωή για αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας και οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στον αείμνηστοι Σταύρο. Στα καθαρά αγωνιστικά η Κατταβιά δεν συνάντησε καμία δυσκολία να κάμψει την αντίσταση του Αγίου Γεωργίου ο οποίος γνώρισε μια βαριά ήττα σχεδόν με κατεβασμένα χέρια. Το σκορ άνοιξε στο 1ο λεπτό με σουτ του Σαλαμαστράκη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νασόπουλου (1-0), ενώ στο 24’ ο Κουλιμπαλί σέντραρε και ο Δράκος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Δύο λεπτά αργότερα (26’) ο Μήτρου με κεφαλιά ύστερα από νέα σέντρα του Κουλιμπαλί ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 44’ αποβλήθηκε ο Κοντόγιαννος του «Αγίου» για σκληρό μαρκάρισμα.
Οι Κατταβενοί συνέχισαν δυναμικά και στην επανάληψη πετυχαίνοντας ακόμη πέντε τέρματα. Αρχικά στο 52’ ο Τσακμακίδης στην επιστροφή του με τα κιτρινόμαυρα «έγραψε» το 4-0 με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Κουλιμπαλί στο 54’ έκανε το 5-0. Το 6-0 έγινε στο 71’ με σουτ του Δράκου και το 7-0 στο 76’ με καλοζυγισμένο σουτ έξω από την περιοχή του Ντούπη. Το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Μήτρου με μακρινό σουτ στο 86’. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Ράδος, Βούλγαρη και Αναστασοπούλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Κνιφάτι, Κουμπιάδης (46’ Τσακμακίδης), Ανανιάδης (55’ Τσίρκος), Σαλαμστράκης, Στεφανάκης, Νασόπουλος, Μαίλης (46’ Ντούπης), Μαριεττάκης, Κουλιμπαλί, Μήτρου, Δράκος
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Γεωργάς, Λάμπρου, Σέρμπης, Λουκάς, Παρδαλού, Κολιού, Κοντόγιαννος, Λικάι (46’ Γκίνος), Λούπος (69’ Χρυσαφίνης), Δημητριάδης (35’ Κόπελος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments