Αρχική Αθλητικά νέα Όταν προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είχε απορρίψει τον Σαούλ

Όταν προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είχε απορρίψει τον Σαούλ

0
Φωτογραφία: bleacherreport.com
Dodekanisos

Ο 26χρονος Σαούλ Νίγκεθ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, για λογαριασμό της κατόχου του Champions League, Τσέλσι. Ωστόσο πριν από περίπου μία δεκαετία ο τότε νεαρός Ισπανός, είχε δοκιμαστεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όμως δεν είχε κατορθώσει να πείσει τον τότε Βέλγο προπονητή του «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος τον είχε «κόψει»! Θυμηθείτε τι έγραφαν τα Ελληνικά ΜΜΕ για αυτή την εξέλιξη. 

Όταν ο Βέλγος τότε προπονητής του ΠΑΣ είχε «κόψει» τον νεαρό Σαούλ

«18 Νοεμβρίου 2011. Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να αργεί ακόμη, ωστόσο στον ΠΑΣ Γιάννινα φροντίζουν από τώρα για την ενίσχυση της ομάδας. Για αυτό το λόγο, στη χθεσινή (17/11) προπόνηση δοκιμάστηκε ένας ποδοσφαιριστής από τον Στέφαν Ντεμόλ.

Πρόκειται για τον 18χρονο Ισπανό, Σαούλ, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Ο νεαρός Ισπανός δεν άφησε καλές εντυπώσεις στην προπόνηση και το πιο πιθανό είναι πως ο Βέλγος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα εισηγηθεί θετικά στη διοίκηση για την απόκτησή του». 

Αυτά είχε γράψει μία αθλητική ιστοσελίδα ενημέρωσης για τον Σαούλ και την απόρριψη του από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ενώ το ακόμα πιο αστείο της υπόθεσης είναι πως δεν υπήρχε κανένας παράγοντας του συλλόγου εκεί, ώστε να μεταπείσει τον Βέλγο, τότε προπονητή του ΠΑΣ. 

Ειδικότερα την ίδια ακριβώς στιγμή είχε δημιουργηθεί «θερμό» επεισόδιο του Στεφάν Ντεμόλ με τον τότε ποδοσφαιριστή του συλλόγου, Πολ Κεϊτά. Ο Κεϊτά είχε διαφωνήσει σε έντονο ύφος με τον προπονητή του. Ως αποτέλεσμα το τεχνικό επιτελείο, τον κυνηγούσε στο πάρκινγκ, σε μία προσπάθεια να τον φέρει πίσω. Έτσι, ο Ντεμόλ αποφάσισε να «κόψει» τον Σαούλ. Ενώ σύμφωνα με τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, ο μόνος που είχε διαφωνίσει με τον Ντεμόλ, ήταν ο Τάσος Πάντος.

Από την La Liga και Ατλέτικο Μαδρίτης στην Premier League για την Τσέλσι

Πως τα φέρνει η ζωή κάποιες φορές. Μετά την απόρριψη από τον ΠΑΣ, ο Σαούλ είχε ενταχθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης Β’. Αργότερα έγινε ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας. Πέρασε εννιά χρόνια με την φανέλα των «κολτσονέρος». Έγραψε 340 επίσημες συμμετοχές και 43 γκολ. Κέρδισε πρωτάθλημα, κύπελλο, σούπερ καπ Ισπανίας, δύο Europa League και ένα σούπερ καπ Ευρώπης. Ενώ από το 2016 καλείται στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας. Την φετινή σεζόν θα αγωνιστεί δανεικός στην Τσέλσι, αλλά υπάρχει οψιόν για μόνιμη μεταγραφή του στους «μπλε». 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments