Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όταν μιλάει ο Μίρτσεβ…

Όταν μιλάει ο Μίρτσεβ…

0
aris_asteras
Dodekanisos
Χάρις σε ένα γκολ που πέτυχε ο Μίρτσεβ στο 32’, ο Αστέρας Μασσάρων «λύγισε» στο γήπεδο του την αντίσταση του ΑΣ Χάλκης και πήρε έτσι τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην ήταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, είχαν όμως σε γενικές γραμμές την υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Το γκολ
Στο 32’ ο Μίρτσεβ μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και με ένα πολύ δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γαλάνη κάνοντας το 1 – 0
Άλλες φάσεις
Στο 40’ ο Αμπελάς με ένα δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Γαλάνη να αποκρούσει εντυπωσιακά κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Στο 42’ ο Μίρτσεβ μπήκε και πάλι στην περιοχή και εξαπέλυσε ένα ισχυρό σουτ το οποίο όμως ήταν άστοχο αυτή τη φορά.
Στο 50’ μετά από φάουλ του Σιδεράτου, ο Σκούμπρος προσπάθησε να κάνει την κεφαλιά αλλά βρήκε ελαφρώς τη μπάλα με αποτέλεσμα να μην έχει πρόβλημα ο Νεσγός ο οποίος μπλόκαρε.
Στο 70’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Σκούμπρο ο οποίος με ένα μονοκόματο σουτ ανάγκασε τον Γαλάνη να αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασική ευκαιρία. Μετά από συνδυασμό του Σιδεράτου με τον Τζιμπιτζίδη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στο ύψος του πέναλτι στον Κάργα ο οποίος όμως έκανε ένα πολύ άσχημο πλασέ και έτσι σπατάλησε μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει.
Στο 83’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα (τράβηγμα της φανέλας) που έγινε στον Αμπελά μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής όμως είχε αντίθετη άποψη και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.
Στο 89’ ο Αμπελάς πάσαρε στον  Χατζηκώστα και αυτός με την σειρά του στον Σκούμπρο ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά ο Γαλάνης απόκρουσε.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Μίαρης και «βοηθοί» του ήταν οι Στέργος Γιακουμάκης και Μπερδεμπές. Στο 35’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα ο Νασόπουλος για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νεσγός, Μπάρτζος (60’ Χατζηκώστας), Παπαδόπουλος, Μίρτσεβ, Κιλασίν, Αμπελάς, Σκούμπρος, Μουδάτσος, Κυριακάκης, Κουρμαδιάς, Χατζηπαυλής
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Γαλάνης, Κάργας, Τσιμπιτζίδης, Σιδεράτος, Ψαράς, Νασσόπουλος, Ντούπι, Γουλόπουλος (85’ Παπαλαζάρου), Καμπούρης (75’ Πανούσης), Καβουκλής (80’ Ζαμαντάκης), Φωτιάδης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments