Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πάτησε» κορυφή ο Φοίβος

«Πάτησε» κορυφή ο Φοίβος

0
foivos_apollon
Dodekanisos
Σημαντική νίκη που του δίνει το δικαίωμα να «ψηλώσει» βαθμολογικά πέτυχε στην Κρεμαστή ο τοπικός Φοίβος ο οποίος επικράτησε με 1 – 0 του Απόλλωνα Καλυθιών. «Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Καστρουνής ο οποίος κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης., Στην επανάληψη πάντως, οι απολλωνιστές είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν τις οποίες όμως σπατάλησαν. Οι του Φοίβου ήταν πιο ουσιαστικοί και κατέφεραν να πάρουν το «τρίποντο».
Το γκολ

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Γιώργος Καστρουνής στο 80’. Ο σκόρερ των γηπεδούχων πήρε τη μπάλα από τον Γιώργο Δελαπόρτα και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει κάνοντας το 1 – 0
Άλλες φάσεις
Στο 48’ ο Δημητράς από πλάγια στην περιοχή πάσαρε στον Μαυρομούστακο και αυτός έκανε το πλασέ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 59’ ο Αρχοντούλής έκανε κάθετη πάσα στον αμαρκάριστο Καντιμοίρη ο οποίος από πλάγια θέση έκανε ένα πλασέ αλλά ήταν πάνω στον τερματοφύλακα του Φοίβου.
Στο 67’ ο Χατζηγεωργίου από δεξιά πάσαρε έξυπνα στον Καντιμοίρη μέσα στην περιοχή ο οποίος πλάσαρε αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει άουτ.
Στο 79’ ο Καντιμοίρης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο παίκτης του Απόλλωνα υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.
Στο 83’ από κόρνερ του Μαυρομούστακου, ο Φυλακούρης πήρε την κεφαλιά και ο επερχόμενος Καντιμοίρης πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα όμως να καταλήξει άουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης και «βοηθοί» του ήταν οι Πλακογιάννης και Παπαγιαννίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Ψαράς, Τσουβαλάς (46’ Χειμωνέττος), Καρύδης, Δράκος, Ι. Χριστοδούλου (23’ Μέντος), Στρατής, Μαίλης, Ορφανίδης (89’ Φ. Δελαπόρτας), Γ. Δελαπόρτας, Μπιλιάς, Καστρουνής
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καραγιάννης, Φυλακούρης, Κίτσος, Συμεωνίδης (78’ Μουτσοντέμι), Χατζηγεωργίου, Πλύγκος, Δημητράς (89’ Σταυρής), Καντιμοίρης, Μαυρομούστακος, Αρχοντούλης, Γεννημαχλέλης (84’ Ορφανός)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments