Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Όταν ένα καράβι θα βουλιάξει, προτιμάς να μην το κυβερνήσεις»

«Όταν ένα καράβι θα βουλιάξει, προτιμάς να μην το κυβερνήσεις»

0
ksipas_papaoikonomou
Dodekanisos

Αποχαιρετιστήριά ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό σε social media ο πρώην ποδοσφαιριστής πλέον του Άρη Αρχαγγέλου Δήμος Παπαοικονόμου.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε και ήταν δίπλα του όλα αυτό τον καιρό στην ομάδα του χωριού του.
Κλείνοντας την ανακοίνωση του αφήνει ξεκάθαρες αιχμές προς την διοίκηση της ομάδας του Άρη, σε συνέχεια της ανακοίνωσης τους σχετικά με την αποχώρηση του. Αναλυτικά τα όσα γράφει ο Δήμος Παπαοικονόμου:

«Στην ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένουμε. Όπως τα σκεφτόμαστε. Πολλές φορές τα πλάνα μας δεν αποδίδουν καρπούς η αποτυγχάνουν. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου. Να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες μου για τη συνεργασία που είχαμε. Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους προπονητές μου. Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Άρη. Ευχαριστώ ονομαστικά τους κυρίους: Βαρέλη, Σφυριαλλά, Πορτοκαλά, Κατσούλη, Μαγιάφη, Λουκά, Ρούφα. Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου καλή συνέχεια στην ομάδα του Αρχαγγέλου! Εις το επανιδείν Άρη!
Υ. Γ. 1: Όταν είσαι σίγουρος πως ένα καράβι θα βουλιάξει, προτιμάς να μην το κυβερνήσεις πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι του!
Υ. Γ. 2: Οι καλοί καπετάνιοι μένουν με καλούς κυβερνήτες!
Με εκτίμηση ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ!!!! ΣΚΈΤΟ»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments