Αρχική Αθλητικά νέα Οριστικά σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου για την Super League

Οριστικά σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου για την Super League

0
Φωτογραφία: sport24.gr
Dodekanisos

Στην σημερινή Γενική Συνέλευση της Super League, εγκρίθηκε ομόφωνα η απόφαση για σέντρα στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος στις 11 Σεπτεμβρίου.

Έχοντας περάσει από σαράντα κύματα και βαδίζοντας από αναβολή σε αναβολή, τελικά ορίστηκε η ημερομηνία. Συγκεκριμένα στην σημερινή Γενική Συνέλευση, ορίστηκε στις 11 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League. 

Μάλιστα δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς, καθώς χθες (1/9), η Cosmote TV, ανακοίνωσε συμφωνία με τις πέντε άστεγες ομάδες. Πρόκειται για τους πέντε συλλόγους, οι οποίοι δεν είχαν συμφωνήσει -μέχρι χθες- όσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιό τους. Αυτό το εμπόδιο ξεπεράστηκε. Οι ΠΑΕ Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV. Παράλληλα προ αρκετών ημερών με την Cosmote είχαν συμφωνήσει οι Παναθηναϊκός, Ο.Φ.Η και Α.Ε.Κ

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν έρθει σε συμφωνία με την NOVA. Ενώ ο ΠΑΟΚ αποτελεί την μοναδική ομάδα που συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου του για το επόμενο πρωτάθλημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments