Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ορφέας-Λυριστής 1-5!

Ορφέας-Λυριστής 1-5!

0
orfeas_aera1
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λυριστή, ο οποίος σημείωσε όλα τα γκολ της ομάδας του, ο ΑΕΡΑ πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, επικρατώντας του Ορφέα με 5-1. Οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα, αν και μπήκαν «μουδιασμένα» στο παιχνίδι, σταδιακά ανέβασαν τον ρυθμό τους και έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη. Ο Ορφέας προσπάθησε για ακόμη μια φορά να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο, με τον Γρηγόρη Σαρρή να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, όμως δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των Αφαντενών.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
9’ Σουτ του Αποστολόπουλου από διαγώνια θέση, έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καρπαθάκη.
24’ Σουτ του Γιώργου έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει σε πόδια αμυντικού και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπούζι.
36’ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Κατσαρή από δεξιά, ο Λυριστή βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 0-1.
37’ Πλασέ του Λυριστή από ευνοική θέση, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ορφέα.
38’ ΓΚΟΛ! Κάθετη μπαλιά του Μοσχή στον κενό χώρο για τον Λυριστή, ο επιθετικός του ΑΕΡΑ από θέση τετ α τετ «έγραψε» το 0-2.
61’ Δυνατό σουτ του Μπανάη, ο Καρπαθάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
66’ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Μοσχή από δεξιά, ο Λυριστής με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπούζι για το 0-3.
67’ ΓΚΟΛ! Ο Λυριστής έφυγε από κανονική θέση πίσω από την άμυνα του Ορφέα και με προσωπική ενέργεια και εύστοχο πλασέ πέτυχε το 0-4 για τον ΑΕΡΑ.
75’ Σουτ του Ροδίτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Καρπαθάκης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.
84’ ΓΚΟΛ! Δυνατό συρτό σουτ του Πολυχρόνη εκτός περιοχής, αυτή τη φορά ο Καρπαθάκης δεν μπόρεσε να αντιδράσει (1-4).
88’ ΓΚΟΛ! Διαγώνιο σουτ του Λυριστή από πλεονεκτική θέση, η μπάλα στα δίχτυα για το 1-5.
*Διαιτήτευσε ο κ. Ωραιόπουλος (Κόττορος, Ροδίτης).
Ορφέας: Μπούζι, Λεβέντης, Σαιμίρ, Αστυπαλίτης (42’ Χρυσόπουλος), Κουλουριώτης, Μπανάης, Ροδίτης, Τόσκα, Ελευθερίου (49’ Πλύγκος), Αποστολόπουλος (58’ Πολυχρόνης), Ατσίδης
ΑΕΡΑ: Καρπαθάκης, Κατσαρής, Καλογήρου, Σαμαράς (56’ Λατσός), Συμεωνίδης, Γιαννακάκης, Κυριαζής, Μοσχής, Γιώργου (65’ Γιαννακάκης Χ.), Στεργαλάς (61’ Διακίδης), Λυριστής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments