Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ορφανίδης:«Ζητάμε την στήριξη του κόσμου μας»

Ορφανίδης:«Ζητάμε την στήριξη του κόσμου μας»

0
Dodekanisos
Το πρώτο του ματς στην Γ’ Εθνική μπροστά στον κόσμο του ετοιμάζεται να δώσει την Κυριακή ο Φοίβος Κρεμαστής. Με αφορμή την αναμέτρηση που έρχεται με αντίπαλο τον Πανηλειακό ο Σάββας Ορφανίδης μίλησε στο news12 και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ωραία αυτή προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα του Φοίβου.Μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά και για το εάν…έρχεται επηρεασμένος ο Πανηλειακός λόγω της ήττας του στην πρεμιέρα.
 
Αναλυτικά:
 
για το ματς της Κυριακής:«Είναι το πρώτο μας παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας,σε μια καινούρια κατηγορία, στην Γ΄Εθνική, με νέα παιδιά.Ευελπιστούμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα και ζητάμε την στήριξη του κόσμου μας.Να είναι δίπλα μας σ’ αυτή την ωραία προσπάθεια που κάνει ο Φοίβος με τα νεαρά παιδιά».
για το εάν είναι ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού και εάν ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλή κατάσταση εάν θα βλέπαμε κάτι διαφορετικό: «Εννοείται πως ναι.Όσο για το άλλο δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι τέτοιο ούτε εγώ ούτε η αντίπαλη ομάδα,γιατί δεν μπορέσαμε να παίξουμε ούτε εμείς ούτε αυτοί το παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε, σ’ αυτό τον αγωνιστικό χώρο…οπότε δεν μπορώ να κρίνω».
για το εάν θα επηρεάσει η ήττα του Πανηλειακού τον ίδιο στην πρεμιέρα του: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό για τον Πανηλειακό. Αυτό που ξέρω είναι πως ο Πανηλειακός ξεκίνησε με στόχο να κάνει πρωταθλητισμό.Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα που θα ευχαριστηθούμε το παιχνίδι.Σ’ όλα τα παιχνίδια δηλαδή, που θα παίξουμε θα κοιτάξουμε να τα ευχαριστηθούμε και να παίξουμε την μπάλα μας».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments