Αρχική Αθλητικά νέα Ολυμπιακός: Τεχνολογία το μεγάλο «όπλο» του Pedro Martins

Ολυμπιακός: Τεχνολογία το μεγάλο «όπλο» του Pedro Martins

0
amna.gr
Dodekanisos

Η τεχνολογία είναι, σύμφωνα με τα Πορτογαλικά ΜΜΕ, το μεγάλο «όπλο» του προπονητή του Ολυμπιακού, Pedro Martins. Ουσιαστικά οι Πορτογάλοι τονίζουν, ότι ο Martins μέσω της τεχνολογίας έχει καλύτερη οπτική από την άκρη του πάγκου του και μπορεί να προβεί στις απαραίτητες παρεμβάσεις κατά την εξέλιξη της αναμέτρησης.

«Η τεχνολογία είναι σύμμαχος στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου και ο Pedro Martins, βασίζεται σε αυτήν για να βελτιώσει τον τρόπο που εκτελεί τα καθήκοντά του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα maisfutebol.

Όπως σημειώνει «συνηθιζόταν εδώ και καιρό τα μέλη της τεχνικής ομάδας να παρακολουθούν και να καταγράφουν τον αγώνα από θέση ψηλότερο από τον πάγκο, αλλά τώρα υπάρχουν προπονητές που, ακόμη και από τον πάγκο, θέλουν να έχουν αυτή την εικόνα του παιχνιδιού».

Κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων ο Πορτογάλος και οι συνεργάτες του έχουν απευθείας εικόνα από τις εξέδρες του γηπέδου, σε πανοραμικό πλάνο, που καλύπτει το σύνολο του αγωνιστικού χώρου και τις θέσεις όλων των ποδοσφαιριστών.

Κάπως έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς, πέρα από την εικόνα που έχει ο ίδιος από το… ύψος του αγωνιστικού χώρου, έχει εξασφαλίσει ταυτόχρονα «θέα» και από ψηλά. Γεγονός που του επιτρέπει να έχει ακόμα καλύτερη εικόνα για την τακτική του παιχνιδιού.

Δείτε το σχετικό video στο maisfutebol.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments