Αρχική Αθλητικά νέα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1: Νίκησε και πάτησε ξανά στην κορυφή

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1: Νίκησε και πάτησε ξανά στην κορυφή

0
onsports.gr
Dodekanisos

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην νίκη επί του «δικεφάλου του βορρά». Καθώς προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μόνοι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πάνω από την ΑΕΚ και τέσσερις από ΠΑΟΚ και Βόλο που έχουν 13.

Σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Αγκιμπού Καμαρά στο 22ο λεπτό και ο Γιώργος Μασούρας στο 31ο λεπτό. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει στο τελικό σκορ ο Τόμας Μουργκ στο 81’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (70′ Μπουχαλάκης), Ροντρίγκες (46′ Ονιεκούρου), Μασούρας (83′ Βρουσάι), Αγκιμπού Καμαρά (83′ Κούντε), Ελ Αραμπί (59′ Τικίνιο).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (60′ Βιεϊρίνια), Σβαμπ, Εσίτι (46′ Καντουρί), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Άκπομ (59′ Σφιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (59′ Μιτρίτσα, 78′ λ. τρ. Μουργκ).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments