Αρχική Videos Κυνική παραδοχή, μια κοινωνία δυο τάξεων ανθρώπων!

Κυνική παραδοχή, μια κοινωνία δυο τάξεων ανθρώπων!

0
Dodekanisos

Κυνική παραδοχή από την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern. Κατά την διάρκεια συνέντευξης της στο The New Zealand Herald παραδέχθηκε, χαμογελώντας πως έχει δημιουργήσει μια κοινωνία δυο διαφορετικών τάξεων ανθρώπων. Αυτών που έχουν όλα τα δικαιώματα αν έχουν κάνει το εμβόλιο και αυτών που δεν τα έχουν. Στην σχετική ερώτηση που της έγινε απάντησε, «αυτό είναι, ναι!».

Αναφερόμενη στη χρήση των …διαβατηρίων εμβολιασμού, τα χαρακτήρισε «εργαλείο εμπιστοσύνης!». Τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι πραγματικά ξεκάθαρο για μένα ότι δεν είναι απλώς ένα εργαλείο για την προώθηση των εμβολίων, είναι ένα εργαλείο εμπιστοσύνης. Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί θα θέλουν να γνωρίζουν ότι βρίσκονται κοντά σε άλλα εμβολιασμένα άτομα. Θα θέλουν να ξέρουν ότι βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορούμε να τους δώσουμε εμπιστοσύνη. Αυτή η σιγουριά ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κρατήσουμε ασφαλείς και ότι μπορούν να επιστρέψουν και να αρχίσουν να απολαμβάνουν αυτά τα πράγματα με ασφάλεια».

Παρά τα αυστηρά μέτρα αποκλεισμού της Νέας Ζηλανδίας πάντως αλλά και το υψηλό ποσοστό εμβολιασμού, η χώρα έχει δει πρόσφατα μια δραματική άνοδο στα κρούσματα.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments