Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ολοκληρώθηκε το «Φθινοπωρινό κύπελλο 2012»

Ολοκληρώθηκε το «Φθινοπωρινό κύπελλο 2012»

0
1
Dodekanisos

Ολοκληρώθηκε το “Φθινοπωρινό Κύπελλο 2012” που διοργάνωσε φέτος για πρώτη φορά ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘ Ρόδου), με την διεξαγωγή του τρίτου κατά σειρά ιστιοπλοϊκού αγώνα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Είχαν προηγηθεί άλλοι δυο αγώνες που διεξήχθησαν στις 16 Σεπτεμβρίου και στις 21 Οκτωβρίου.

Ο 3ος αγώνας του “Φθινοπωρινού Κυπέλλου 2012” πραγματοποιήθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Ρόδου. Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:00 π.μ. και τα 7 ιστιοπλοϊκά σκάφη που συμμετείχαν στον αγώνα ακολούθησαν παράκτια διαδρομή μήκους περίπου 6 ναυτικών μιλίων. Εκκινώντας από τις Κάτω Πέτρες, τα σκάφη κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Ενυδρείου και αφού γύρισαν στην σημαδούρα που είχε στηθεί απέναντι από τον Ναυτικό Όμιλο Ρόδου, επέστρεψαν στον κόλπο της Ιξιάς. Στη συνέχεια έφτασαν στην δεύτερη σημαδούρα που είχε πέσει στα ανοικτά του κόλπου και αφού γύρισαν και πάλι προς τη Ρόδο, τερμάτισαν στην περιοχή Κάτω Πέτρες.

Την πρώτη θέση κατέκτησε το σκάφος ESTELLA με κυβερνήτη τον Σωτήρη Κατσαρά, δεύτερο ήταν το σκάφος BLUE SHARK με κυβερνήτη τον Τάσο Φώτη και την τρίτη θέση κατέλαβε το σκάφος ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ με κυβερνήτη τον Σωτήρη Σταύρα.

Στον αγώνα συμμετείχε για μια ακόμη φορά το σκάφος HADAR από τον γειτονικό Ιστιοπλοϊκό Σύλλογο του Μαρμαρίς (Marmaris International Yacht Club – MIYC), αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τις άριστες σχέσεις και την στενή συνεργασία των δυο Συλλόγων. Κυβερνήτης του HADAR ήταν ο Ihsan Kalayci μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου του Μαρμαρίς και μεταξύ των μελών του πληρώματος του σκάφους ήταν και άλλα μέλη του Δ.Σ. του MIYC.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε εκδήλωση με μπουφέ στις εγκαταστάσεις του ΑΣΙΑΘΡ στην Μαρίνα Μαντρακίου, στην οποία πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων στα πληρώματα των τριών πρώτων σκαφών.

Υποστηρικτές των τριών αγώνων του Φθινοπωρινού Κυπέλλου 2012 ήταν το OASIS Hotel – Bungalows, η Παπαδημητρίου Εμμανουήλ Α.Ε., η Βασίλειος & Τσαμπίκος Νικολής Ο.Ε., η Τσιγαρίδης Α.Ε., η ΡΟΔΟΠΑΓ, ο Ροδίτης Μιχάλης και ο Μπόνης Ευθύμιος.

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/asiathr/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments