Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ολοκληρώθηκαν τα «Ελληνικά Νησιά»

Ολοκληρώθηκαν τα «Ελληνικά Νησιά»

0
7
Dodekanisos

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Φεστιβάλ Μπριτζ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ» που φιλοξενήθηκε από 24-30 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Sheraton υπό την Αιγίδα ης Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και του τοπικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου με μεγάλο χορηγό τον Samir Sabbagh.
Συμμετείχαν αθλητές από 21 χώρες Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ιορδανία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Δανία, Λευκορωσία, Αυστρία, Πολωνία, Τουρκία, Λίβανο, Ρουμανία, Γερμανία, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βουλγαρία και Αμερική. Συμμετείχαν επίσης οι Εθνικές Ομάδες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Δανία, τη Σουηδία, την Ιρλανδία, την Τουρκία και την Αυστρία.
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής από την Πολωνία Krzysztof Martens, ο Άγγλος Πρωταθλητής Hackett Jason, από την Βουλγαρία ο Stamatov G. και Danailov Diyan, από την Σουηδία τα αδέλφια Rimstedt Ola και Mikael, και ο Λιβανέζος Πρωταθλητής με ελληνικό αγωνιστικό δελτίο Μισέλ Έιντι συμμετείχαν στο Φεστιβάλ.
Οι Έλληνες Πρωταθλητές που συμμετείχαν είναι οι Κανναβός Τάκης, Μπομπολάκης Σταύρος, Ματζιάρης Θανάσης, Βρούστης Βασίλης, Δοξιάδης Κωνσταντίνος, Παπακυριακόπουλος Γιάνκος, Δελημπαλταδάκης Νίκος, Φίλιος Άρης, Κοντομήτρος Κωνσταντίνος, Διονυσόπουλος Δημοσθένης, τα αδέλφια Καραμανλή Φίλιππος και Μίλτος, Οικονομόπουλος Γιώργος και Γαρουφαλής Σωκράτης – Μιχάλης.
Στο πρώτο τουρνουά του Φεστιβάλ τα Ζεύγη Όπεν συμμετείχαν 106 ζεύγη δηλαδή 212 αθλητές με νικητές τους Έλληνες Πρωταθλητές Έιντι Μισέλ και Βρούστη Βασίλη οι οποίοι επιδεικνύοντας σταθερότητα στην απόδοσή τους και στις τρεις ημερίδες του τουρνουά κέρδισαν την πρωτιά. Οι αθλητές του Ομίλου μας Πιρπιρής Δημήτρης και Μαυρονικόλας Γιάννης κατέκτησαν την πρώτη θέση από τα 24 ζεύγη που συμμετείχαν από την Ρόδο.
Στο δεύτερο τουρνουά του Φεστιβάλ τα Μεικτά Ζεύγη συμμετείχαν 72 ζεύγη νικητές την Froulano S. Kai ton Heskie T. με ποσοστό 66,14%. στην 2η θέση ακολούθησε η Hayman J. Με τον Rimstedt O. και στην 3η θέση ο Κανναβός Τάκης με την συμπαίκτριά του Κουρογένη Α. Η αθλήτρια του Ο.Α.Μ.Ρόδου Καββαθά Αγγελική με τον αθλητή του Α.Ο.Μ. Γαρουφαλή Σωκράτη – Μιχάλη κατέκτησαν την 5η θέση με ποσοστό 59,37%. Οι αθλητές του Ο.Α.Μ.Ρόδου Φυσίκα Βίκυ και Κάππας Αγαπητός κατέλαβαν την 32η θέση και είναι το πρώτο αμιγώς ροδίτικο ζευγάρι.
Στο τρίτο τουρνουά του Φεστιβάλ τις ομάδες Όπεν συμμετείχαν 39 ομάδες με νικήτρια ομάδα τους Εγγλέζους Πρωταθλητές Hackett J., Hydes A., Jones E., Paske T. Και ακολούθησε η ομάδα με τους Έλληνες Πρωταθλητές Κανναβό Παναγιώτη, Δοξιάδη Κωνσταντίνο, Μπομπολάκη Σταύρο και Ματζιάρη Αθανάσιο. Στην 4η θέση βρίσκονται οι Ροδίτες αθλητές Τυραδέλλη Λιάνα, Αναστάχας Λουκάς, Παυλούς Δημήτρης και Δανελλάκης Δημήτρης. Στις ομάδες είναι η μεγαλύτερη θέση που κατέλαβε ποτέ ροδίτικη ομάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Μπριτζ <Ελληνικά Νησιά>.

Κούτρη Βασιλική

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments