Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ολοκληρώνεται η μίνι προετοιμασία

Ολοκληρώνεται η μίνι προετοιμασία

0
Dodekanisos

Ολοκληρώνεται το Σάββατο το πρωί, η δουλειά που ξεκίνησαν τεχνική ηγεσία και παίκτες του Διαγόρα από την περασμένη Δευτέρα, που σκοπό έχει να ¨φρεσκάρει¨ την φυσική κατάσταση και την δύναμη των παικτών της ομάδας.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης ήθελε περισσότερη εκρηκτικότητα από τους ποδοσφαιριστές του, κι αυτό μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσα από την καθημερινή προπόνηση και την συνεχή προσπάθεια.
Οι κυανέρυθροι δούλεψαν πολύ μέσα στην εβδομάδα.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε και την Παρασκευή διπλή προπόνηση .Το πρωί οι παίκτες του Διαγόρα πήγαν στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση και το απόγευμα ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα στο γήπεδο των Μαριτσών .
Ο κώουτς του Διαγόρα έχει μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και αρκέσθηκε μετά το τέλος της προπόνησης στα Μαριτσά να πει :
¨Ομολογουμένως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δούλεψαν πολύ μέσα στην εβδομάδα που τελειώνει .Πιστεύω ακράδαντα, πώς θα είναι εμφανή τα αποτελέσματα προς το καλύτερο της ομάδας γενικότερα στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αγροτικό Αστέρα και στην συνέχεια του πρωταθλήματος¨
Ο Διαγόρας θα κινηθεί και την εβδομάδα που ακολουθεί των εκλογών στους ίδιους ρυθμούς, μέχρι τον αγώνα του άλλου Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να σημειωθεί πώς
-Ο Σάββας Εξουζίδης ακολούθησε τους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης της ομάδας, δείχνοντας πώς είναι σε καλή κατάσταση και πώς υπάρχει η πιθανότητα να του εμπιστευθεί ο Πέτρος Ρουτζιέρης μια θέση στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Γιώργο Πουλόπουλο.
-Επίσης πρέπει να σημειωθεί πώς, ο Μπάρτος Ταραχούλσκι δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή . Κάτι τέτοιο θα συμβεί όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα.
-Απών από την προπόνηση ήταν ο Παναγιώτης Μαθιός, ο οποίος προσβλήθηκε από την ίωση της εποχής κι έμεινε μακριά από την κόπωση της προπόνησης
-Ενώ, τραυματίας παραμένει ο νεαρός Σταύρος Πεταυράκης .
Σε ότι αφορά το πρόγραμμα τώρα, όπως ανακοινώθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, οι κυανερυθροι θα γυμνασθούν και το Σάββατο το πρωί και στην συνέχεια θα έχουν ρεπό, για να ασκήσουν την Κυριακή το εκλογικό τους δικαίωμα .
Ο κώουτς και οι συνεργάτες του, τους περιμένουν ξανά στο γήπεδο την Δευτέρα το απόγευμα .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments