Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ολοκληρώνεται το τοπικό πρωτάθλημα

Ολοκληρώνεται το τοπικό πρωτάθλημα

0
asiathr_skafi
Dodekanisos

Πέφτει το Σαββατοκύριακο, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, η αυλαία του Ιστιοπλοϊκού Πρωταθλήματος 2012 που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου. Το Πρωτάθλημα που ξεκίνησε το περασμένο Απρίλιο, μετά από 6 μήνες φτάνει στο τέλος του, με την διεξαγωγή του καθιερωμένου ετήσιου αγώνα των “ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ”.

Ο αγώνας αποτελείται από δυο ιστιοδρομίες. Το Σάββατο στις 10:00 π.μ. θα δοθεί από την περιοχή Κάτω Πέτρες Ρόδου η εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας, η οποία θα έχει ως προορισμό την Σύμη. Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη θα έχουν ως κυβερνήτες νέους ιστιοπλόους  απόφοιτους της Σχολής του Συλλόγου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους και να εφαρμόσουν όσα έχουν μάθει πλάι στους έμπειρους καπετάνιους των σκαφών του Συλλόγου καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Το βράδυ του Σαββάτου τα σκάφη θα ελλιμενιστούν στο λιμάνι του Γιαλού της Σύμης.

Μετά από ολιγόωρη ξεκούραση, το μεσημέρι της Κυριακής θα δοθεί η εκκίνηση της δεύτερης ιστιοδρομίας του αγώνα από την Σύμη. Η τελευταία ιστιοδρομία του αγώνα των “ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ” θα είναι και αυτή που θα αναδείξει τον νικητή του Πρωταθλήματος 2012 αλλά και τα σκάφη τα οποία θα καταλάβουν τις υπόλοιπες θέσεις. Ο νικητής του Πρωταθλήματος θα αναδειχθεί μετά από έναν σκληρό και επίπονο μαραθώνιο συνολικά 19 ιστιοδρομιών και 6 μηνών.

Στα πλαίσια του αγώνα, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 21:00 έχει προγραμματιστεί να γίνει η καθιερωμένη συγκέντρωση κυβερνητών, στην οποία θα δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες στους αγωνιζόμενους από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνων. Η συγκέντρωση κυβερνητών θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΑΣΙΑΘΡ στην Μαρίνα Μανδρακίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments