Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Όλοι προσπαθούμε πολύ»

«Όλοι προσπαθούμε πολύ»

0
kolossos_peristeri
Dodekanisos
Για την προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Μηνά Γκέκου, Μιχάλης Κουταλιανός. «Παρά τα κενά που υπάρχουν ακόμη, δουλεύουμε πολύ καλά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις προσπάθειες και τον επαγγελματισμό των αθλητών. Την περίοδο αυτή προσπαθούμε να περάσουμε κάποια κομμάτια, με τη φιλοσοφία του κόουτς, για το πώς θέλει να παίζει η ομάδα. Όλοι προσπαθούν πολύ, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν θα ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας και θα είμαστε όλοι μαζί, θα μπορέσουμε να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα εντοπίσουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας, τα οποία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν», ανέφερε ο Μιχάλης Κουταλιανός.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Σάββας Ματσαμάς πήρε άδεια δύο ημερών και βρίσκεται στην Αθήνα για εξετάσεις με τη σχολή του, ενώ από τη Δευτέρα θα λείψει για δύο μέρες και ο Αλέξανδρος Αυγενικός. Όσον αφορά τον Μάρκους Χάτεν αναμένεται να έρθει στη Ρόδο το προσεχές Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα θα ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Έλα και εσύ στην παρέα μας… Μάθε τα μυστικά του μπάσκετ στις ακαδημίες του Κολοσσού και μπες στο χώρο του αθλητισμού. Ο Α.Ο. Κολοσσός ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της ομάδας μας, καθώς και η προετοιμασία όλων των τμημάτων υποδομής… Για περισσότερες πληροφορίες στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του σταδίου «Διαγόρας» από 17:00-21:00 (σε καθημερινή βάση) και συγκεκριμένα στον υπεύθυνο κ. Κώστα Καψάσκη (τηλ. 6974845258).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments