Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο!»

«Όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο!»

1
kampouris kostas2
Dodekanisos

Με αφορμή τη βαριά ήττα που υπέστη η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών από την ΑΕ Κατταβιάς (5-0), αλλά και για πολλά ακόμα μίλησε στο news12.gr ο προπονητής του Απόλλωνα Κώστας Καμπούρης. Μεταξύ άλλων δήλωσε:
Για το παιγνίδι με την ΑΕ Κατταβιάς: «Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα τόσο στον αγωνιστικό και τον εξωαγωνιστικό τομέα. Η φάση που μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές πιστεύω πως μας επηρέασε και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια. Ήμασταν πολλοί κακοί στο πρώτο 15λεπτο και με την κόκκινη που δεχθήκαμε δεν είχαμε την ευκαιρία να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».
Για τη διαιτησία του κ. Ατσικνούδα:
«Είναι άλλοι οι υπεύθυνοι να κρίνουν, πιστεύω ήταν στο γήπεδο και θα επιληφθούνε επί του θέματος αυτού».
Για τους στόχους της ομάδας με την έως τώρα πορεία:
«Είμαστε μέσα στο σχεδιασμό που είχαμε κάνει αλλά και τους στόχους. Ο στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα. Η ομάδα μπορεί να δείχνει στοιχεία να σταθεί και να κοντράρει επάξια τις ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα, αλλά δεν πρέπει να βγαίνουμε έξω από τον σχεδιασμό ο οποίος είναι να ετοιμάσουμε τα παιδιά για την επόμενη χρονιά. Πιστεύω όλα πάνε βάση προγράμματος».
Ποια ομάδα του β΄ ομίλου έχει ξεχωρίσει έως τώρα:
«Έχω εικόνα από όλες τις ομάδες, όλα θα κριθούν στο δεύτερο γύρο καθώς όλες οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Η ομάδα του Ποσειδώνα Καρπάθου έχει το αβαντάζ της έδρας της (λόγω του ταξιδιού που κάνουν οι ομάδες) και πιστεύω να το εκμεταλλευτεί. Εκτός τη νίκη που έκανε με αντίπαλο τον Ευκλή στα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες ομάδες. Πιστεύω όποια ομάδα έχει το μεγαλύτερο ρόστερ για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού θα πάρει και τον τίτλο. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
τιμωρός
τιμωρός
8 years ago

όσο άφορα την διαιτησία εδώ στης καλύθιες είμαστε στο πάρα τσακ να μην ανεχτουμε άλλη αδικία.. δεν θα ανεχτούμε…για αυτό να παίξουν 50 50 την Κυριακή
(δεν αστειευόμαστε)