Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Όλα τα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου

Όλα τα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου

0
tropaio_a
Dodekanisos

Ρεπορτάζ Ηλίας Λοίζος

Ευαγόρας – Ηρακλής Μαριτσών 2 – 3
Με δύο γκόλ του Κ. Παπακωνσταντή και του Φασάκη, ο Ηρακλής Μαριτσών νίκησε 3-2 στην παράταση (κ.α.1-1) τον Ευαγόρα και κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Το παιχνίδι κράτησε σε αγωνία τους λιγοστούς φίλους των δύο ομάδων καθώς είχε εναλλαγές στο σκόρ ενω οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής του Καλούδη και του Μπιλιά.
Ο Ευαγορας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ. Στην επανάληψη όμως ο Ηρακλής παρουσίασε βελτίωση ,μείωσε τα λάθη του και μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί σε βάρος του. Η πρόκριση εξασφαλίστηκε στην παράταση καθώς νωρίτερα στο 89΄είχε ισοφαρίσει το σκορ(1-1).
Φάσεις και γκολ
37΄ Ο Κωνσταντίνου με ωραία προσποίηση απέφυγε δύο αμυντικούς και με σουτ έκανε το 1-0
55΄ Μπαλιά του Βασιλώττου για τον Πάττα που πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Μπιλιάς.
88΄ Σχεδόν εξ’ επαφής το πλασέ του Χατζηκωνσταντή,απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ του Ευαγόρα.
89΄ Ο Φασάκης απέφυγε δύο αντιπάλους, σούταρε και ισοφάρισε σε 1-1.Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν οτι είχε προηγηθεί οφσάιντ.
97΄· Ο Πάττας μπήκε απ’αριστερά και πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Μπιλιάς.Όμως πετάχτηκε στο δεξί δοκάρι ο Παπακωνσταντής και με προβολή απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, 1-2. Νέα διαμαρτυρία των γηπεδούχων πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
109΄ Ο Καλούδης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και ο διαιτητής με τον πρώτο βοηθό του καταλόγισαν επιθετικό φάουλ,ενώ εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Το γκολ δεν μέτρησε,διαμαρτυρήθηκε ο παίκτης του Ευαγόρα πήρε δυο κίτρινες καρτες και αποβλήθηκε.
113΄ Ο Χειμωνέττος μπήκε στην περιοχή,ανατράπηκε απο τον Μπιλιά.πέναλτυ και κόκκινη κάρτα στον έμπειρο γκολκίπερ.Κάτω από τα δοκάρια στάθηκε ο Τσάκε αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει· την εσχάτητων ποινών και ο Παπακωνσταντής Κ. πέτυχε το 1-3.
116΄ Αν και με μείον δύο παίκτες· ο Ευαγόρας, βγήκε μποστά με τον Φράγκο αλλά το σουτ που έκανε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κοσμά.
119΄ Βολίδα έξω από την περιοχή του Κωνσταντίνου,απέκρουσε εκπληκτικά ο Κοσμάς.
120΄ Ο Κώτσος μπήκε από δεξιά στην περιοχή και ανατράπηκε απο τον Μπιλιά Φ.,πέναλτυ.Το εκτέλεσε εύστοχα ο Φράγκος, 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Καλή η διατησία των Μίαρη-Παπαγιαννίδη-Βουτσά
Ευαγόρα: Μπιλιάς, Κωνσταντίνου, Φιντικάκης, Παναγιώτου, Αλαφάκης, Αμοιρόπουλος, Κούτσι (85΄Καλούδης), Ντόστι, Φράγκος, Πλασάτης (60΄ Κώτσος),Λίλος(66΄ Τσάκε).
Ηρακλής Μ.:Koσμάς,Φασάκης,Παπακωνσταντής Κ.,Μαυρής(79΄Μπακαρής),Μπιλιάς Γ., Βασιλώττος(63΄Μπιλιάς Φ.), Χειμωνέττος, Φελεσάκης, Πάτας, Λενιού, Παπακωνσταντής Μιχ. (53΄Χατζηκωνσταντής Ελ.).

Φοίβος – Κλεόβουλος 4 – 1
Ο Αξιώτης στο 3’ έκανε το 1 – 0 αλλά ο Μασάδο στο 30’ ισοφάρισε σε 1 – 1. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν τρια γκολ των γηπεδούχων. Στο 40’ με τον Γ. Δελαπόρτα, στο 55’ με τον Αθανασίου και στο 68’ με τον Γκινή.
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Φωτεινής, Λαμάϊ, Σ. Ορφανίδης, Τζαφέρης, Θεοδοσίου. Αθανασίου, Αξιώτης, Γκινής, Γ. Δελαπόρτας, Καρίκης
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Καραγιάννης, Χατζημανώλης, Παπαιωάννου, Κωστάκης, Μ. Συμεωνίδης, Γ. Συμεωνίδης, Μουρίλο, Μασάδο, Στ. Ευαγγελίδης, Ι. Ευαγγελίδης, Χαρίτος

Αστέρας Μ. – Άγ. Ισίδωρος 1 – 0
Στην παράταση κατάφερε να κερδίσει ο Αστέρας Μασσάρων και να πάρει την πρόκριση. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Μιχάλης Λούππος με πλασέ.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Στεργιανάκης, Σκούμπρος, Παπαδόπουλος, Κιλασίν, Μανώλης Λούππος, Χατζηκώστας (60’ Κατσουρός), Μιχάλης Λούππος, Χατζημανώλης, Μουσακίνιας (105’ Φωτάρας), Χατζηπαυλής (70’ Μίρτσεβ), Ζόλταν

Άγιος Γεώργιος· – ΑΕΡΑ 0 – 7
Φανερά ανώτερος ο ΑΕΡΑ πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στη Μαλώνα.
Μόλις στο 8’ μετά από σέντρα του Αγγελόπουλου, ο Λυριστής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0 – 1). Στο 15’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν αυτογκόλ (0 – 2) και στο 18’ από ασίστ του Λυριστή στον Αγγελόπουλο, ο τελευταίος με σουτ πέτυχε το 0 – 3. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (19’) έγινε πανομοιότυπη φάση αλλά με άλλους ρόλους. Ο Αγγελόπουλος πάσαρε και ο Λυριστής εκτέλεσε για να γίνει έτσι το 0 – 4. Στο 38’ ο Αγγελόπουλος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 5. Στο 55’ ο ίδιος παίκτης πάσαρε στον Παπανικολάου ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 0 – 6 και στο 60’ ο Λατσός με ωραία ατομική προσπάθεια από τα δεξιά και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 7.
ΑΕΡΑ: Μπεκιάρης, Λατσός, Μάκρας (30’ Πολυμερίδης), Βόγλι, Κατσιδώνης (60’ Πομπού), Γιώργου, Δημητρόπουλος, Λυριστής, Αγγελόπουλος (60’ Ντικ), Σίγγας, Παπανικολάου

Ρόδος – Αστέρας Παστίδας· 5 – 2
Στην παράταση κατάφεραν οι «πράσινοι» να κερδίσουν τον Αστέρα Παστίδας και να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο». Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε ισόπαλη με σκορ 2 – 2. Στο 41’ μετά από κόρνερ του Καλημέρη, ο Λερογιάννης πάσαρε στον Γιώργο Καντιμοίρη και αυτός έκανε το 1 – 0. Στο 45’ από σέντρα του Πάπα, ο Παπαστάμος με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 62’ ο Πάπα εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαστάμος με τον ίδιο τρόπο έδωσε το προβάδισμα στη ομάδα του (1 – 2). Στο 87’ από κάθετη πάσα του Γιώργου Καντιμοίρη, ο Καστρουνής από θέση τετ α τετ πέτυχε το 2 – 2 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Στο 103’ ο Καμπούρης έκανε σέντρα και ο Γιώργος Καντιμοίρης και πάλι πέτυχε το 3 – 2. Δυο λεπτά αργότερα (105’), ο Αμπελάς με πλασέ «κρέμασε» τον Γκιζάλα κάνοντας το 4 – 2 και στο 120’ από σέντρα του Ευγενικού, ο Γ. Καντιμοίρης με μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 2. Στο 78’ ο Γιώργος Καντιμοίρης ανατράπηκε από τον Ροδανάκη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, αποβάλλοντας παράλληλα τον τερματοφύλακα του Αστέρα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σταμάτης Καντιμοίρης αλλά ο Γκιζάλας απόκρουσε.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Πατσιόπουλος, Φραγκίνης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments