Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Όλα έτοιμα για τη γιορτή

Όλα έτοιμα για τη γιορτή

0
patoulidou_afisa
Dodekanisos

Με υψηλή προσκεκλημένη την Βούλα Πατουλίδου, ο ΑΓΕΣ «Κάμειρος» διοργανώνει το σαββατοκύριακο στο στάδιο «Γιάννης Πρώτος» την 2η Χειμερινή συνάντηση κλασικού αθλητισμού. Η χρυσή μας Ολυμπιονίκης θα τιμήσει τους αγώνες με την παρουσία της. Το παρών θα δώσουν επίσης η πρωταθλήτρια μας στο επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου καθώς και ο Ρόδιος Παραολυμπιονίκης Γιάννης Πρώτος. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:
Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013
10:00 – 10:15     Χαιρετισμοί αγώνων.
10:15     Τελετή έναρξης αγώνων
10:30-13:00          Αθλητικό πρόγραμμα αγώνων
13:00     Τελετή λήξης αγώνων
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας συλλόγου στο «Φάρμα Σαλάκου Swedco» στις 18:00.  Βράβευση κας. Βούλα Πατουλίδου για την προσφορά της στον κλασσικό αθλητισμό.
Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013
10:30     Στέγη Πολιτιστικού Συλλόγου Σορωνής.
Η κα. Πατουλίδου, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των αθλητών του συλλόγου που θα αφορούν στο προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθούσε, αλλά και στην προσωπική της ζωή, μιας και οι θυσίες που απαιτούνται στον πρωταθλητισμό αλλά και οι χαρές που εισπράττονται από αυτόν είναι μεγάλες. Τα παιδιά  έτσι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μια Χρυσή Ολυμπιονίκη και να ανταλλάξουν απόψεις συζητώντας αθλητικά θέματα.   Στην συνάντηση αυτή θα παραστεί και η Νικόλ Κυριακοπούλου καθώς και ο Γιάννης Πρώτος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments