Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Οι τοπικές ομάδες στο πλευρό της ΠΑΕ Ρόδου μετά την απόφαση της...

Οι τοπικές ομάδες στο πλευρό της ΠΑΕ Ρόδου μετά την απόφαση της ΕΕΑ

0
Dodekanisos

Στο πλευρό της Ρόδου τάσσονται οι τοπικές ομάδες του νησιού με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της ΕΕΑ. Διαβάστε τις ανακοινώσεις που έχουν βγάλει έως τώρα:
Ο Άρης Αρχαγγέλου: «Ο Άρης Αρχαγγέλου στέκεται στο πλευρό της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. για τη μη συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε και στηρίζουμε την άμεση αποκατάστασης της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νησιού μας, Δηλώνουμε παρόν όπου χρειαστεί».
Ο Ορφέας: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφεας δηλώνει την συμπαράσταση του στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, μιας από τις ιστορικότερες επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Ελπίζουμε στην άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νησιου μας, η οποία πλήττει βάναυσα το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο».
Ο ΟΦ Ιστρίου: «Ο Ο.Φ. Ιστριου δηλώνει την συμπαράσταση στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο».
Ο Απόλλων Καλυθιών: «Σύσσωμη η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών δηλώνει την συμπαράσταση της στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments