Αρχική Videos “Οι παρενέργειες είναι πολύ περισσότερες”, καμπανάκι από ασφαλιστική εταιρεία!

“Οι παρενέργειες είναι πολύ περισσότερες”, καμπανάκι από ασφαλιστική εταιρεία!

0

Προβληματισμός και πολλά ερωτηματικά προκύπτουν από τα όσα αναφέρει η Γερμανική ασφαλιστική εταιρεία BKK ProVita σε επιστολή της προς το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, αναφορικά με τις παρενέργειες των εμβολίων! Το μέλος του δ.σ. του συλλόγου Andreas Schöfbeck τονίζει ότι σε μια περίοδο 7.5 μηνών, από τις αρχές του 2021, οι 216.695 (από τους συνολικά 10.9 εκατομμύρια ασφαλισμένους), υποβλήθηκαν σε θεραπεία για παρενέργειες από τα εμβόλια. Κάτι το οποίο δεν συμπίπτει με τις 244.576 αναφορές (από τα 61.4 εκατομμύρια) που έχουν γίνει από το Ινστιτούτο. Ο Schöfbeck αποκάλεσε τα δεδομένα «σήμα συναγερμού», προσθέτοντας «οι αριθμοί που προσδιορίστηκαν είναι σημαντικοί και πρέπει επειγόντως να ελεγχθούν για την αληθοφάνεια τους». Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:

«Εάν αυτοί οι αριθμοί ισχύουν για ολόκληρο το έτος και για ολόκληρο τον πληθυσμό της Γερμανίας,  τότε πιθανώς 2,5-3 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γερμανία υποβλήθηκαν σε ιατρική περίθαλψη λόγω των παρενεργειών μετά τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοϊό».

Ο Schöfbeck κατέληξε στο συμπέρασμα ότι με βάση τα δεδομένα τους, «υπάρχει σημαντική ελλιπής καταγραφή των παρενεργειών του εμβολιασμού» στη Γερμανία. Μια άλλη επιστολή που εστάλη από το BKK έδειξε ότι οι παρενέργειες του εμβολιασμού που αναφέρθηκαν σε όλη τη Γερμανία είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο συχνές από ότι αναφέρθηκε από το Ινστιτούτο Paul-Ehrlich, ανέφερε η εφημερίδα Nordkurier. Οι επιστολές του Schöfbeck στάλθηκαν επίσης στη Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών της Γερμανίας και στη Γερμανική Ιατρική Ένωση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments