Οι Πάνθηρες νίκησαν τον ΟΦ Ιστρίου

0

Φανερά βελτιωμένη σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Ευαγόρα, η ανδρική ομάδα των Πανθήρων επικράτησε σήμερα με 3 – 0 του ΟΦ Ιστρίου σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα”. Αν και απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, τα παιδιά του Σταμάτη Κουρδουνάκη κατάφεραν να σταθούν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και να κλέψουν τις εντυπώσεις σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Φυσικά είναι πάρα πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα για όλους και ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς μέχρι οι ομάδες να είναι έτοιμες.

Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Βογιατζής στο 54′ (0 – 1). Στο 64′ ο Χάσα πέτυχε το 0 -2 και στο 67′ ο Παπανικολάου διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ματζαράϊ με σουτ “σημάδεψε” το κάθετο δοκάρι στο 30′.

Η σύνθεση των Πανθήρων:
Τύρελης, Τσαουσάϊ, Ατσάς, Ματζαράϊ, Ράπκα, Τσακμακίδης, Μουχαμεντάνι, Χάσα, Γαϊτάνος, Κεφάλας, Παπανικολάου (Έπαιξαν και οι Βογιατζής, Βισβίκης, Ντόντεφ, Διακογιάννης Δ.).