Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Οι μέχρι τώρα ανανεώσεις της LFC Ιάλυσος

Οι μέχρι τώρα ανανεώσεις της LFC Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Ο σχεδιασμός της L.F.C. Ιάλυσος για τη νέα σεζόν ξεκίνησε και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Η ροδίτικη ομάδα, που θα παίξει στην Α’ Εθνική του γυναικείου ποδοσφαίρου, συμφώνησε με την έμπειρη Δήμητρα Παντελιάδου, η οποία θα παραμείνει για μία ακόμη σεζόν στην ομάδα. Η Παντελιάδου έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Κρίγκο και θα αποτελέσει ένα από τα «βαριά όπλα» της ομάδας στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου. Πριν έρθει στη Ρόδο η Παντελιάδου, ήταν αρχηγός στον Π.Α.Ο.Κ., με τον οποίο έπαιξε και στο Champions League. Η ίδια μάλιστα αγωνίστηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα και αγωνίζεται ως «10άρι»

Επίσης η L.F.C. Ιάλυσος ανακοίνωσε και την παραμονή στην ομάδα της Φωτεινής Ασημώνη, που αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στη Β’ Εθνική γυναικών. Η έμπειρη επιθετικός έπαιξε από το 2005 έως το 2014 στον Π.Α.Ο.Κ., από το 2016 έως το 2019 στις Αβαντιδες Χαλκίδας, ενώ πριν έρθει στη Ρόδο τελευταία της ομάδας ήταν η Pomigliano στην Ιταλία. Το 2010 κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα Γυναικών, ενώ φέτος έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της L.F.C. Ιάλυσος στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Η L.F.C. Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Γεωργία Σακελλάρη. Η 26χρονη αμυντικός (γεννηθείσα στις 6 Αυγούστου 1996), έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Κρίγκο και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Η Σακελλάρη ήταν από τα βασικά «όπλα» της L.F.C Ιάλυσος για την άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments