Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Οι Ιππότες έμειναν ζωντανοί!

Οι Ιππότες έμειναν ζωντανοί!

0
ippotes oloi
Dodekanisos

Πήγαν να …αυτοκτονήσουν οι Ιππότες, όμως ο Νικηταράς είχε άλλη άποψη και χάρισε στην ομάδα του μια πολύτιμη νίκη με 4 – 3 επί του Κλεόβουλου Λίνδου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων! Η ομάδα της Παλιάς Πόλης κέρδισε με 3 – 0 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όμως φαίνεται ότι επαναπαύτηκε και έτσι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3 – 3! Δεν πρόλαβαν όμως να το χαρούν και πολύ καθώς ο Νικηταράς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έβαλε και πάλι την ομάδα του σε θέση οδηγού. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους), όχι όμως και στην επανάληψη όπου νόμισαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει με αποτέλεσμα ο Κλεόβουλος να ισοφαρίσει.
Στο 11’ ο Αγγελάκης με πλασέ έκανε το 1 – 0 και στο 16’ ο Τριπολίτης με πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους έκανε το 2 – 0. Ο ίδιος παίκτης στο 20’ με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 3 – 0 (μετά από πάσα του Νικηταρά) ενώ στο 51’ ο Κολιοκώστας με σουτ μείωσε σε 3 – 1. Στο 66’ μετά από εκτέλεσε κόρνερ ακολούθησε σύγχυση και ο Κουκουτσέλας μείωσε και άλλο (3 – 2) και σαν μην έφθανε αυτό, στο 67’ ο Πατσιαούρας με σουτ έκανε το 3 – 3! Τελικά τη λύση έδωσε ο Νικηταράς στο 69’ ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Λάζος, Σάββενας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σκυλλάς (47’ λ.τ. Ζωγράφος), Καρπαθάκης (86’ Καραμπάτζος), Σώτα, Κωνσταντίνου, Έλληνας, Ντούσκου Ε., Αγγελάκης, Ταφάνι, Τριπολίτης (72’ Ζωάννου), Νικηταράς, Ντούσκου Α.
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Βαρέλης, Γιατσιάτσιος, Διάκουλας (46’ Φρατζάκης), Τσελεπίδης, Κακλαμάνος, Κουκουτσέλας, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Χαρίτος, Κολιοκώστας, Πατσιαούρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments