Αρχική Videos “Οι ΗΠΑ δεν θέλουν συμμάχους αλλά …πιστούς υποτελείς!”

“Οι ΗΠΑ δεν θέλουν συμμάχους αλλά …πιστούς υποτελείς!”

0

«Η αμερικανική εξωτερική πολιτική δίνει την εντύπωση ότι οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται συμμάχους, αλλά μόνο πιστούς υποτελείς», δήλωσε η βουλευτής της Bundestag Sevim Dagdelen. «Το Βερολίνο πρέπει να διακόψει τη «στάση ακραίας υποτέλειας του απέναντι στην Αμερική και την εξωτερική του πολιτική που χαρακτηρίζεται από παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου.  Η Γερμανία πρέπει να απαιτήσει από τις αμερικανικές δυνάμεις να αποσυρθούν μαζί με τα πυρηνικά τους όπλα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Μετά από 78 χρόνια, ήρθε η ώρα για τους Αμερικανούς στρατιώτες να πάνε σπίτι τους», είπε η Ντάντελεν, προσθέτοντας ότι «η Ουάσιγκτον χρησιμοποιεί τις βάσεις της στη Γερμανία για να διεξάγει πολέμους στο εξωτερικό προκειμένου να εξαπολύσει θανατηφόρες επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη».

Επέκρινε επίσης τις τακτικές συναντήσεις του ΝΑΤΟ στην αμερικανική αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία, όπου συζητείται η στρατιωτική βοήθεια προς το Κίεβο. «Η Ουάσιγκτον φιλοξενεί αυτά τα συνέδρια σαν να ισχύει ακόμη το κατοχικό καταστατικό», δήλωσε και επεσήμανε ότι με την παράδοση γερμανικών αρμάτων μάχης «Leopard» στην Ουκρανία, το Βερολίνο επέτρεψε στις ΗΠΑ να βάλουν τη Γερμανία «στην πρώτη γραμμή του πυρός».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments