“Οι ΗΠΑ αποκομίζουν αιματηρά κέρδη από τη Μέση Ανατολή”

0
Dodekanisos

«Οι κυβερνητικές ελίτ των ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία των Παλαιστίνιων στη Γάζα», είπε σε τηλεοπτική του μήνυμα ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγορώντας ανοιχτά τους Αμερικανούς για αυτά που συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή. Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει ότι «βρίσκονται και πίσω από τις συγκρούσεις στην Ουκρανία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Συρία».

«Χρειάζονται συνεχές χάος στη Μέση Ανατολή. Ως εκ τούτου οι ΗΠΑ κάνουν ό,τι μπορούν για να δυσφημήσουν εκείνες τις χώρες που επιμένουν σε μια άμεση κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, να σταματήσουν την αιματοχυσία και είναι έτοιμες να συμβάλουν πραγματικά στην επίλυση της κρίσης. Η Ρωσία υποστηρίζει μια άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και μια λύση δύο κρατών».

«Πρέπει να δούμε ξεκάθαρα ποιος βρίσκεται πραγματικά πίσω από την τραγωδία των ανθρώπων στη Μέση Ανατολή και σε άλλες περιοχές του κόσμου, ποιος ενορχηστρώνει το θανάσιμο χάος, ποιος ωφελείται από αυτό. Οι κυβερνώντες ελίτ των Ηνωμένων Πολιτειών και οι δορυφόροι τους είναι οι κύριοι ωφελούμενοι της παγκόσμιας αστάθειας. Αποκομίζουν αιματηρά κέρδη από αυτήν». Η «Pax Americana», ο «αμερικανικός κόσμος» – με έναν μόνο ηγεμόνα καταρρέει, αργά αλλά σταθερά γίνεται παρελθόν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία και άλλους αντιπάλους μέσω της σποράς της διχόνοιας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments