Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Οι «άστεγοι» της Α1

Οι «άστεγοι» της Α1

0
Dodekanisos

Και ενώ στις 6 Οκτωβρίου ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες της Α1,κάποιες εξ’ αυτών δεν έχουν ακόμη μία σίγουρη … στέγη , καθώς η καθεμία για τους δικούς της λόγους δεν έχει ακόμη δηλώσει συγκεκριμένη έδρα στην ΕΣΑΚΕ. Ο Κολοσσός θυμίζουμε πριν λίγο ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται και πάλι στο Βενετόκλειο.
Οι «θαλασσί» δεν ήταν σίγουροι πως θα χρησιμοποιήσουν το νέο γήπεδο ακόμη , οπότε περιμέναμε με ανυπομονησία εάν θα παρέμεναν γι’ άλλη μία χρονιά στο κλειστό του Βενετόκλειου ή εάν θα πραγματοποιούνταν επιτέλους αυτή η αλλαγή γηπέδου. Θυμίζουμε πως οι άνθρωποι της ομάδας είχαν διεξάγει μία δημοσκόπηση, κατά την οποία νίκησε με διαφορά το νέο κλειστό.
Οι ομάδες χωρίς σίγουρο γήπεδο δεν είναι άλλες από τον Πανιώνιο και τον Ήφαιστο Λήμνου. Όσον αφορά τον Πανιώνιο, ο ιστορικός σύλλογος αν και αρχικά φαινόταν πως θα έμενε χωρίς γήπεδο εν τέλει παραμένει μέχρι νεοτέρας στο κλειστό της Νέας Σμύρνης,καθώς έχει ενταχθεί στα έργα της Περιφέρειας και έτσι μέσα στην σεζόν θα δούμε και τον Πανιώνιο να ψάχνει για στέγη.Να τονιστεί όμως ότι οι Νεοσμυρνιώτες δεν έχουν δηλώσει στην ΕΣΑΚΕ ακόμα την έδρα τους.Πρόβλημα όμως υπάρχει και με τους τυπικά νεοφώτιστους, αφού ο Ήφαιστος Λήμνου μετά την συγχώνευση που έγινε με την ομάδα της Λάρισας, αποφασίστηκε η μεταφορά έδρας στο νησί και έτσι το γήπεδο της Λήμνου ακόμα αναμορφώνεται.

Τα σίγουρα γήπεδα εκτός Κολοσσού:

ΑΕΚ:OAKA
Άρης:Αλεξάνδρειο
Κύμη:Κ.Γ. “Τάσος Καμπούρης”
Λαύριο:Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Λαυρεωτικής
Ολυμπιακός:Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Παναθηναϊκός:ΟΑΚΑ
ΠΑΟΚ:ΠΑΟΚ Sports Arena
Περιστέρι: Κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου»
Προμηθέας Πάτρας:ΠΕΑΚ Πάτρας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΦΑΛΟΣ»
Ρέθυμνο Cretan Kings: Κ.Γ. “Μελίνα Μερκούρη”
Χολαργός:Κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments