Αρχική Αθλητικά νέα Οι αρχηγοί και το προπονητικό επιτελείο των Πανθήρων!

Οι αρχηγοί και το προπονητικό επιτελείο των Πανθήρων!

1
Dodekanisos

Στους αρχηγούς που θα ηγηθούν της ομάδας αλλά και το προπονητικό επιτελείο για το νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας για την σεζόν 2023 – 2024 ανακοίνωσε η ομάδα των Πανθήρων. Να θυμίσουμε πως το πρωτάθλημα της Β’ ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/10). Και την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Απολλών Απολλώνων.

Οι αρχηγοί:

« Η ομάδα μας ανακοινώνει τους αρχηγούς ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Οι ποδοσφαιριστές που θα ηγηθούν των Πανθήρων σε αποδυτήρια και γήπεδο είναι, κατά σειρά, οι Λέντι Μαντζαράι, Στέργος Γαϊτάνος, Γκάμπριελ Κουζουγιόκ (παίκτης των Ακαδημιών μας) και ο Γιώργος Σαλαμαστράκης. »

Το προπονητικό επιτελείο:

Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το προπονητικό επιτελείο για την σεζόν 2023-24.

Προπονητής: Σάσα Γιόνοβιτς

Προπονητής τερματοφυλάκων: Ιωάννης Χατζηπέτρος

Γυμναστής: Νεκτάριος Σοκολακής

« Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Γιόνοβιτς δηλώνει πανέτοιμος ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Παράλληλα εύχεται στους συνεργάτες του καλή χρονιά και ανάλογες επιτυχίες όπως την σεζόν που μας πέρασε»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Phillip Silva
6 months ago

This blog layout is truly impressive! I’m curious, how long have you been a blogger? Your skills make it seem effortless. Your website’s appearance is magnificent, and the content is equally outstanding! Wish you all the best my friend! By the way I am a Senior Researcher @ (Clickmen™)