Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Οδηγός ταξί στην Αθήνα παρέδωσε την τσάντα που είχε ξεχάσει Ροδίτισσα

Οδηγός ταξί στην Αθήνα παρέδωσε την τσάντα που είχε ξεχάσει Ροδίτισσα

0
Dodekanisos

Μια απίστευτη περιπέτεια – ευτυχώς με αίσιο τέλος_ έζησε μια Ροδίτισσα, η οποία την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στην Αθήνα, λόγω αιφνίδιου σοβαρού  προβλήματος υγείας συγγενικού προσώπου του συζύγου της.

Το ταξίδι αυτό έμελλε να της μείνει αξέχαστο για δύο λόγους : Πρώτον γιατί μέσα στο άγχος της ξέχασε την τσάντα με όλα τα προσωπικά τους έγγραφα, τα εισιτήρια της επιστροφής  και το κινητό της τηλέφωνο( αξίας 160 ευρώ)στο  ταξί στο οποίο είχαν επιβιβαστεί και δεύτερον  γιατί όσο απίστευτο και αν φαίνεται … ο ταξιτζής, ένας νεαρός άνδρας αλβανικής καταγωγής, παρέδωσε τη  τσάντα με άθικτο όλο το περιεχόμενο στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, το οποίο και την ενημέρωσε σχετικά.

Η γυναίκα πραγματικά συγκινήθηκε γιατί γλίτωσε από μια τεράστια ταλαιπωρία, καθώς έπρεπε να εκδώσει έγγραφα για να μπορέσει να ταξιδέψει, να δηλώσει την  απώλεια τους και να επανεκδώσει τα εισιτήρια. Επιπροσθέτως θα έχανε όλα τα προσωπικά και επαγγελματικά τηλέφωνα που είχε αποθηκευμένα στο κινητό της μαζί με πολύτιμης αξίας οικογενειακές φωτογραφίες.

Μέσα στην ατυχία της λοιπόν στάθηκε τυχερή και τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε πιστεύει πως ακόμη  υπάρχουν…… άνθρωποι παρά την οικονομική κρίση, που έχει οδηγήσει και σε κρίση αξιών!!!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments