Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα O X.Κόκκινος κοντά στους εργαζόμενους και στους ανθρώπους που με τις διακρίσεις...

O X.Κόκκινος κοντά στους εργαζόμενους και στους ανθρώπους που με τις διακρίσεις τους τιμούν τα Δωδεκάνησα

0
Digital Camera
Dodekanisos

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους και στους ανθρώπους που με τις διακρίσεις τους τιμούν τα Δωδεκάνησα.

O Aντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις παρέστη σε σειρά εκδηλώσεων και είχε επαφές με ανθρώπους που γνώρισαν διακρίσεις πρόσφατα και τίμησαν τη Δωδεκάνησο και σε συναντήσεις με εργαζομένους:

Συγκεκριμένα:

Παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό στις 11.10.2017 στην έναρξη του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου της Ποιμαντικής Διακονίας στο χώρο της υγείας με θέμα «Αναθερμαίνοντας την Ελπίδα: Ανακαλύπτοντας την Ελπίδα στις δυσχέρειες της Ζωής» που διοργανώνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο στη Ρόδο (11 – 15/10/2017).

Στην εκδήλωση του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κρεμαστής «Παναγιά η Ελεημονήτρια», όπου στις 5.10.2017 μετά τον Αρχιερατικό Εσπερινό απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στο συμπατριώτη μας Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιταλίας και Μελίτης και Εξάρχου Νοτίας Ευρώπης κκ. Γενναδίου.

Επίσης απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές για τις τιμητικές διακρίσεις στο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου κ. Κύριλλο, που χειροτονήθηκε πρόσφατα, στο Σπύρο Κουγιό για τη διάκρισή του να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο διαγωνισμό “European Young Chef Award 2017” που θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη και στο Μανώλη Ανδρουλάκη, Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Α’ Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για την επανεκλογή του στο νέο Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ που προέκυψε από το 27ο Πανελλαδικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριό της.

Επίσης είχε συνάντηση και ευχαρίστησε τους συντελεστές της πρόσφατης επιτυχημένης πολιτιστικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην τάφρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου στις 4.10.2017 και διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Με την ιδιότητα του μέλους του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. παρακολούθησε και μίλησε στις γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και της Α’θμιας Εκπαίδευσης και παρέστη στις εκλογικές διαδικασίες των Εφοριακών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου.

Στις 13 – 14 Οκτωβρίου ο κ. Χ. Κόκκινος θα συμμετάσχει στην Ετήσια Πανελλήνια Συνδιάσκεψη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments