Αρχική Αθλητικά νέα Ο τεχνικός της Αντβέρπ παραχώρησε δηλώσεις γυμνός και υπήρχε λόγος

Ο τεχνικός της Αντβέρπ παραχώρησε δηλώσεις γυμνός και υπήρχε λόγος

0
Φωτογραφία: greekcitytimes.com
Dodekanisos

Ο Μπράιαν Πρίσκε, προπονητής της Ρουαγιάλ Αντβέρπ εμφανίστηκε γυμνός και με τυλιγμένη μία πετσέτα στα απόκρυφα σημεία στην συνέντευξη Τύπου. Υπήρχε σοβαρός λόγος και μία δική του δέσμευση την οποία τήρησε. 

Ειδικότερα ο 44χρονος προπονητής είχε υποσχεθεί ότι θα παρουσιαστεί γυμνός στη συνέντευξη Τύπου. Εφόσον το σύνολό του θα κατόρθωνε να πάρει την πρόκριση επί της Ομόνοιας, στους ομίλους του Europa League. Η Αντβέρπ είχε ηττηθεί με σκορ 4-2 στην Κύπρο. Στη ρεβάνς του Βελγίου χρειαζόταν δύο γκολ, για να στείλει το ματς στην παράταση. Όπερ και εγένετο και στην συνέχεια η ομάδα του Πρίσκε, επιβλήθηκε 3-2 στα πέναλτι της Ομόνοιας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Antwerp F.C. (@royal_antwerp_fc)

Στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου ο Μπράιαν Πρίσκε τόνισε: «Συγνώμη παιδιά. Είχα βάλει στοίχημα με τους ποδοσφαιριστές μου. Αν προκρινόμασταν και κρατούσαμε ανέπαφη την εστία μας, θα έδινα την συνέντευξη Τύπου γυμνός. Έτσι και έγινε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πάθος! Απίστευτο ματς. Κάναμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε με 3-0. Υπήρχε πολύ ποιότητα, πολλή προσπάθεια. Πολύ καλός ο τερματοφύλακας μας στα πέναλτι. Όλοι το αξίζουν. Είμαστε χαρούμενοι, είμαστε μία ομάδα, όλοι μαζί. Αύριο θα συνεχίσουμε την δουλειά. Σήμερα όμως είμαστε χαρούμενοι».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως η Ρουαγιάλ Αντβέρπ θα αποτελέσει προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments